Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΖΩΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ: ΕΝΤΟΛΟΛΗΠΤΗΣ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΙΩΝ (ΥΠΕ). ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αυτό εδώ το ψιλομπακαλόχαρτο κυκλοφορεί στο διαδύκτιο είτε ως αναβάθμιση των ΚΥ Ανατολικής Αττικής, είτε ως παράπονο των ενδιαφερόμενων για το ΚΥ Ν. Μάκρης ότι ξεχάστηκε από την τάχα μου και δήθεν αναβάθμιση του κ. Ζώτου, ο οποίος με ανάλογους τρόπους αναθάθμισε και την ΥΠΕ Αιγαίου (δείτε το πώς παρακάτω), μέχρι να φτάσει το πράμα στό "'ερχονται γιατροί -κι αυτοί όχι μόνιμοι- στα ΚΥ Ανατολ. Αττικής, αλλά για το Νοσοκομείο όπου υπάγονται όμως...!!!

Ο Ζώτος διαψεύδει το Λοβέρδο (και η Κατίνα έγινε Καίτη)

Όταν παλιότερα είχε έρθει στο νοσοκομείο Λήμνου μας είχε μοιράσει υποσχέσεις και εκατομμύρια που δεν ξέραμε που να τα βάλουμε. Για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε όταν κάποιος γιατρός του είπε ότι χρειαζόμαστε ένα όργανο που κόστιζε περίπου 20.000 € τον σταμάτησε απαξιωτικά και του είπε ότι αυτά είναι πολύ μικρά ποσά για να μας απασχολούν.
Ούτε λίγο ούτε πολύ μας υποσχέθηκε ποταμούς από ευρώ και βέβαια δεν είναι μόνο το δικό μας νοσοκομείο που εισέπραξε αυτού του είδους τις παπαριές, ηείναι μόνιμη πρακτική του εν λόγω «κυρίου» να μοιράζει ψέματα δεξιά κι αριστερά χωρίς ντροπή.
Οι Ροδίτες τον κατηγορούν για θεατρινισμό και αναξιοπιστία (κλικ ΕΔΩ) Κι εκεί δεν είχε διστάσει να υποσχεθεί άμεσες προσλήψεις, έδειξε μάλιστα και τα σχετικά ΦΕΚ. Όταν αποκαλύφθηκε ότι τα ΦΕΚ ήταν άσχετα και προσλήψεις δεν επρόκειτο να γίνουν εκείνος εξεμάνη επειδή οι ιθαγενείς αμφισβήτησαν την εξοχότητά του. (κλικ ΕΔΩ)
Και στο Αττικό μια από τα ίδια, οι προσλήψεις ήταν θέμα ημερών να γίνουν (κλικ ΕΔΩ) στους δε Παριανούς η εξήγηση που έδωσε για το γιατί δεν έχουν γιατρούς ήταν η εξής αμίμητη «Διαμαρτύρεστε και δεν θέλουν να έρθουν γιατροί». (κλικ ΕΔΩ)
Αυτά μέχρι προχθές. Προχθές μετά τη διαμαρτυρία που έγινε στη Λήμνο πήρε αγκαλιά τον Κατσιφαράκη και βγήκε στην τηλεόραση της Μυτιλήνης για να μας εξηγήσει γιατί έχουμε άδικο που διαμαρτυρόμαστε.
Αντιγράφουμε από το «Εμπρός» με τίτλο  «Καμία συρρίκνωση του Νοσοκομείου Λήμνου»
Οι έντονες αντιδράσεις που προέκυψαν μετά τη δημοσιοποίηση της πρότασης του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τη συνένωση των νοσοκομείων και ειδικότερα του Νοσοκομείου Λήμνου με το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, κυρίως στο διοικητικό τομέα, έφεραν την απάντηση του υποδιοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Νήσων, Σωτήρη Ζώτου. Συγκεκριμένα, ο κ. Ζώτος υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο σχέδιο αποτελεί πρόταση διαλόγου και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς να υποβάλουν τις προτάσεις τους επί του σχεδίου, στη διαβούλευση που έχει ξεκινήσει.
Ούτε λίγο δηλαδή ούτε πολύ προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς. Αφού έγινε η συγχώνευση τώρα προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν έχει γίνει κι όλα είναι «πρόταση διαλόγου». Εκτός από τις παπαρίες ο άνθρωπος έχει χάσει και τ αυγά και τα πασχάλια. Δεν ξέρει τι λέει.
Συνεχίζουμε από το «Εμπρός»
Με επιστολή του στη διοικήτρια του Νοσοκομείου Λήμνου, Καίτη Τσούνη, αναφέρεται στην πρόταση περί συνενώσεων των δυνάμεων των νοσοκομείων και με αφορμή τις αντιδράσεις που παρατηρούνται, δίνει συγκεκριμένες διευκρινίσεις σχετικά με το σχέδιο, που αναρτήθηκε και στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με τα όσα διαβεβαιώνει ο κ. Ζώτος και σύμφωνα με το εν λόγω σχέδιο, «για κανένα νοσοκομείο του Αιγαίου δεν προβλέπεται ούτε αλλαγή ρόλου, ούτε βεβαίως συρρίκνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Αντιθέτως, ο στόχος είναι η ποσοτική αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και η ποιοτική βελτίωσή τους μέσω της κάλυψης κάθε είδους κενών που ενδεχομένως υπάρχουν.».
Και ω του θαύματος η Κατίνα έγινε Καίτη (επί το κοσμικότερον) και της έστειλε και επιστολή ότι όχι μόνο δεν θα έχουμε συρρίκνωση, αλλά θα έχουμε ποσοτική και ποιοτική βελτίωση. Τώρα τι ακριβώς σημαίνει αυτό μόνο ένας παπάρας μπορεί να το εξηγήσει. Μήπως μπορεί να μας πει γιατί για μια γαστροσκόπηση ή μια κολονοσκόπηση οι άρρωστοι πρέπει να πηγαίνουν στη Αθήνα ή μήπως γιατί δεν έχουμε ακτινολογικξό μηχάνημα στο χειρουργείο; Δεν θα μιλήσουμε για τις υπόλοιπες ελλείψεις ας μας πει γι αυτά και πως κολλάνε με την αναβάθμιση που μας λέει.
Σε αντίθεση με τη φημολογούμενη, μετά τη μείωση των κλινών, κατάργηση θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ο κ. Ζωτός σπεύδει λοιπόν να διευκρινίσει ότι όχι μόνο δε θα υπάρξει συρρίκνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά αντίθετα προβλέπεται κάλυψη των κενών εκεί που υπάρχουν.
Τέλος σε προχωράει σε διάψευση του Λοβέρδου που μιλάει για το 5/1 στις προσλήψεις και ο μεγάλος υπόσχεται (τζάμπα πράμα) κάλυψη των κενών.
Δε νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε περισσότερο με το κύριο αυτό μια και είναι γνωστό σε όλους ότι μοιράζει ψέμματα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να διαβάσουν ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ


http://nosokomeiolimnou.gr/?p=17084