Κυριακή 6 Απριλίου 2014

EKTAKTO! Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, παρότι την έκανε ρόμπα ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, ζητάει την άρση ασυλίας του κ. Γεωργιάδη, του πρωθυπουργού κι αντιπροέδρου της κυβέρνησης! Η δικαιοσύνη ξύπνησε από τον μνημονιακό λάθαργο!

Η δικαιοσύνη ξύπνησε από τον μνημονιακό λάθαργο! Και μετά ξυπνήσαμε από το όνειρο...


ΣΥΝΤΑΓΜΑ, άρθρο 21, παράγραφος 3 
Μετά το χθεσινό τραγικό κι εγκληματικό γεγονός του θανάτου 40χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, που "έσβησε" στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης χωρίς φάρμακα, αλλά και τις εκατοντάδες αντίστοιχες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος της Υγείας των Ελλήνων πολιτών και τις χιλιάδες αυτοκτονίες, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, με βάση το Σύνταγμα άσκησε διώξεις και ζητεί την άρση ασυλίας των κυβερνητικών υπευθύνων.
  
Δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν ότι οι προσβολές που δέχθηκαν ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί από το δεξί χέρι του πρωθυπουργού κι ανώτατο ΘΕΣΜΙΚΟ παράγοντα, τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Μπαλτάκο, ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής απέναντι στη γενοκτονία και λιμοκτονία του Ελληνικού λαού.
  
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μετά από συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που θα πραγματοποιηθεί εκτάκτως το απόγευμα, θα συγκληθεί το Υπουργικό Συμβούλιο για να...
λάβει τις αποφάσεις του.
 
Και μετά ξυπνήσαμε από το όνειρο... Τα μνημόνια είναι Συνταγματικά, η ερμηνεία του Συντάγματος στο θέμα της Υγείας μπορεί να παρακαμθεί με τις χιλιάδες διαφημίσεις των "επενδυτών" που προσφέρουν σε καλές τιμές "κάρτες υγείας" κι οι τραγικοί θάνατοι συμπολιτών μας είναι παράπλευρες απώλειες στη μάχη για έξοδο στις αγορές!
 
Από τη Σίβυλλα