Κυριακή 11 Μαΐου 2014

SOS: Οι πρόσφυγες από τη Συρία «κουβαλάνε» πολιομυελίτιδα. Σκοτώστε τους! (όχι τους πρόσφυγες. Αυτούς που τους ενοχοποιούν) !!!

Διαβάζουμε λοιπόν εδώ ότι διαπιστώνονται  υγειονομικές κρίσεις  -με αύξηση νόσων όπως η πολιομυελίτιδα, η ελονοσία, κτλ- στα κράτη όπως πχ. η Συρία λόγω  κρίσης εμφυλίου πολέμου ή και η Ελλάδα λόγω οικονομικής κρίσης, συμπληρώνουμε εμείς (η απόδειξη με κλίκ εδώ κι εδώ)

Για τη διαχείρηση αυτών των κρίσεων έγινε η πρώτη επιστημονική συνάντηση Ευρωπαίων εμπειρογνωμόνων   που  πραγματοποιήθηκε  9 και  10 Μαΐου στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στην Κηφισιά, από την οποία προκύπτουν τα ακόλουθα:

1) Για την Ελληνική υγειονομική κρίση δεν προβλέπεται απολύτως τίποτα. Δεν αναφέρεται καν ως αποδεδειγμένα υπαρκτή. Έτσι εξελλίσεται ανεμπόδιστη όσο συντηρείται η οικονομική κρίση. Δες εδώ έναν από τους πολλούς τρόπους που τη συντηρεί.

2) Για τη Συριακή υγειονομική κρίση δεν προβλέπεται επίσης απολύτως τίποτα. Εξελλίσεται  επίσης ανεμπόδιστη όσο συντηρείται η κρίση του εμφυλίου εκεί, ο οποίος αποφέρει και αρκετά κέρδη. Δες εδώ πως.

3) Εκείνο που προβλέπεται είναι μιά επιχείρηση, στην οποία δραστηριοποιούνται οι  ελληνικές υγειονομικές αρχές του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).   Στόχος της επιχείρησης είναι  μέσω εμβολιασμού  πολιομυελίτιδας "να ανακοπεί η πορεία της νόσου προς την Ευρώπη". Η ελληνική πλευρά τήρησε δρακόντια μέτρα προκειμένου να μη μολυνθεί η Ευρώπη από μετανάστες, και μάλιστα με δραστικές μεθόδους, με τις οποίες η Διεθνής Αμνηστία βέβαια,  μάλλον δε συμφωνούσε (μην παραλείψεις να τις δεις εδώ) Προκειμένου τώρα , να μη φύγουν οι Σύριοι για την Ευρώπη και τη μολύνουν με την πολιομυελίτιδά τους, κρατούνται στην Ελλάδα,   κι ας πεθάνουν από φυματίωση ή AIDS, όπως άλλωστε και οι Έλληνες. Η Ευρώπη να μη μολυνθεί!!! Για το σκοπό αυτό μάλιστα, της κράτησής τους "προς έλεγχο" ντέεε....     "μέσα στο επόμενο δίμηνο θα έχουν δημιουργηθεί ιατρεία του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) σε όλα τα Κέντρα Κράτησης Μεταναστών ώστε να παρακολουθούμε και να ελέγχουμε τον συγκεκριμένο πληθυσμό" όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΚΕΠΥ. Προσοχή! Τους Σύριους θα ελέγχουμε για να μη μολύνουν την Ευρώπη. Οχι τους Έλληνες που ίσως και να έχουν μολυνθεί.Το ίδιο πρόγραμμα ανάπτυξης κέντρων κράτησης μεταναστων έχει από καιρό αρχίσει να εφαρμόζει και το υπουργείο υγείας, μετατρέποντας σε τέτοια κέντρα τα νοσοκομεία που κλείνει ώστε να πάει καλύτερα η επιχείρηση. Αυτό δες το εδώ.

Τώρα, ποιός θα πληρώσει για τον εμβολιασμό  πολιομυελίτιδας των μεταναστών αφού  το κράτος μας "δεν έχει" ούτε για τον έλεγχο φυματίωσης των Ελλήνων;;;... Ένα καλό σενάριο λέει  "οι ίδιοι οι μετανάστες" αν έχουν λεφτά. Κι αν δεν έχουν;  "δυστυχώς δε μπορούν να φύγουν για την Ευρώπη"...  Bingooooo!!!!

 

Παράλληλα μπαίνει στη δημοσίευση και ο σχετικός προβληματισμός που μας ωθεί να ανησυχούμε για τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις που θέλουν να μας κυβερνήσουν όταν πχ. κάποιες απ' αυτές ζητούν   ανοιχτά τα  σύνορα μας για όλους τους πρόσφυγες - μετανάστες  που "κουβαλάνε" στον τόπο μας μολυσματικά νοσήματα. εγκληματικότες κι άλλα τέτοια δεινά. Κι εμείς ακολουθώντας τις ενσωματωμένες οδηγίες βεβαίως και προβληματιστήκαμε και ιδού οι αποδείξεις:

1) Πρώτα πρώτα προβληματιστήκαμε με την επιστημονική ομάδα του ΕΚΕΠΥ.   Ή δεν είναι επιστημονική - ιατρική παρά μόνο επιχειρησιακή;     Στο ΕΚΕΠΥ  λοιπόν δεν ξέραν οι επιστήμονες - ιατροί ότι σε περιπτώσεις κατάρευσης των συστημάτων υγείας (όπως πχ. σε πόλεμο ή ελλειπή χρηματοδότηση υγείας) η νοσηρότητα μεταδοτικών νοσημάτων αυξάνεται; άρα εξ' ορισμού ένας τέτοιος πληθυσμός (πχ. Σύριοι ή Έλληνες) είναι εν δυνάμει  νοσούντας; (εδώ το ξέρει κι η θειά μου από την κόρη της που σπουδάζει γιατρός!!!... ) Τί άραγε είναι εκείνο που τους έκανε να ενεργοποιηθούν τώρα; Ενάμισυ δηλαδή μήνα μετά "το κράξιμο" της Διεθνούς Αμνηστίας για τη μεταχείρηση μεταναστών στην Ελλάδα;...

2) Ποιά κυβέρνηση ήταν αυτή που συμφώνησε στην χωρίς περιορισμούς και πρόγραμμα είσοδο των μεταναστών στη χώρα μας; Η Ελληνική δεν ήταν; και μάλιστα όταν κάτι πολιτικούς σαν τον Τσίπρα δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους (που λέει ο λόγος); Ποιά Ελληνική αντιπολίτευση όταν έγινε κυβέρνηση έβαλε -έστω και ετεροχρονισμένα- σαφή όρια στην είσοδο των μεταναστών και σαφές πρόγραμμα φροντίδας τους; ΚΑΜΙΑ !! , φωνάζει η θειά μου που δεν έχει Αλτζχάιμερ. Μια τέτοια ψάχνουμε. Να μη χωρίζει ρατσιστικά τους λαούς. Να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της πρώτα στο δικό της κι έπειτα να θέτει αυστηρά και με δεσμεύσεις τα όρια του πώς ακριβώς  και μέχρι πού μπορεί να βοηθήσει άλλους λαούς που χτυπάνε την πόρτα της χωρίς να βλάψει ούτε εκείνους ούτε τον δικό της.

2) Υπάρχει πανευρωπακή ή παγκόσμια χρηματοδότιση διακοπής  οικονομικής κρίσης (που θα πεί εγχώριων πηγών παραγωγής προς εκμετάλλευση από τον ίδιο το λαό της κάθε χώρας)  ή πολέμου σ' ένα κράτος;  άρα και εξαφάνισης κάθε κρίσης, συμπεριλαμβανομένης και της υγειονομικής; Απ' όσο είναι γνωστό, όχι. Αντίθετα, χρηματοδότιση και υποκίνηση  συνέχισης οικονομικών δήθεν κρίσεων και πολέμων υπάρχει. Όπου κι αν γυρήσεις, αποδείξεις γι' αυτό θα βρείς. Εδώεδώεδώ...,   βρομάει ο τόπος...