Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΤΑ-ΟΤΑ: Ο δήμαρχος Φυλής ενοχοποιεί την ελεύθερη έκφραση και τη διακίνηση ιδεών



Η αυταρχικότητα και η έλλειψη δημοκρατίας φαίνεται πως κυριαρχούν στις κινήσεις της δημοτικής Αρχής Φυλής. Ασκεί πειθαρχική δίωξη σε εργαζομένη του Δήμου Φυλής,
γιατί «τόλμησε» -σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή- να συμμετέχει σε κινηματικές δράσεις για το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής και τον τερματισμό του εγκλήματος διαρκείας που διαπράττεται για χρόνια και κάποιοι έχουν σκοπό να το συνεχίσουν.

Η εργαζόμενη Ρούλα Φώτου, που συμμετέχει στην ομάδα Τέχνης Δρώμενα «εγκλημάτησε» για τη δημοτική Αρχή Φυλής, γιατί παραβρέθηκε στις κινηματικές εκδηλώσεις που οργάνωσε το «ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» στην πλατεία Φυλής και πήρε μέρος στο συμβολικό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου με ανακυκλώσιμα υλικά και στα διασκευασμένα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Διώκουν πειθαρχικά την εργαζόμενη που πήρε μέρος σε μία κινηματική δράση προκειμένου να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και να τους αποτρέψουν από κάθε συμμετοχή τους σε κινηματικές δράσεις που έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα που θέλει να εξυπηρετήσει ο δήμαρχος και η δημοτική Αρχή Φυλής.

Με απόλυτη αυταρχικότητα ενοχοποιούν την ελευθερία της έκφρασης και τη διακίνηση ιδεών. Προφανώς, ο δήμαρχος και η δημοτική Αρχή Φυλής έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να επαναφέρουν λογικές που μας γυρνάνε χρόνια πίσω και έχουν καταδικαστεί από το εργατικό και λαϊκό κίνημα.

Το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ καταδικάζει απερίφραστα την πειθαρχική δίωξη που ασκείται στη συναδέλφισσα Ρούλα Φώτου και καλεί το δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή να την πάρουν πίσω.