Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Να έρθει ο Νέρωνας, να γλυτώσουμε από τον Καλιγούλα, η Σκύλλα να μην μας φάει η Χάρυβδη!

Γράφει ο mitsos175
Μέχρι στιγμής ξέραμε πως στον κόσμο κάνουν κουμάντο αδίστακτοι εγκληματίες, που πατάνε επί πτωμάτων για να πετύχουν τα δόλια σχεδία τους.
Η εκμετάλλευση με σκοπό το κέρδος αγιάζει κάθε μέσον, όσο ανήθικο, ελεεινό ή βρώμικο είναι αυτό.
Τι γίνεται όμως, αν τα σχέδια τους αποτύχουν κάπου; Τότε τα καθάρματα μεταφορτώνονται σε "κακομαθημένα κωλόπαιδα" δείχνονταν όχι μόνο την τεράστια αλαζονεία τους αλλά και το πόσο γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι τους υπόλοιπους ανθρώπους. Η ντροπή του ανθρώπινου είδους λοιπόν, οι πλούσιοι που είναι πίσω από τις κυβερνήσεις - μαριονέτες και οι πολιτικοί τους σκλάβοι, εκφράζονται από μια παροιμία: Άνδρα θέλω, τώρα τον θέλω. Δηλαδή αδιαφορούν πλήρως για το δίκαιο κοιτάζοντας μόνο να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους και μάλιστα αμέσως. Αλλιώς θα γίνει χαμός!


Ε να πάτε στο διάολο κτήνη του Κεφαλαίου, όρνεα, τέρατα με μορφή ανθρώπου! Να γίνει ρε χαμός, να τελειώνουμε! Είναι πολλές οι περιπτώσεις που μπορούμε να αναφερθούμε τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό. Θα πω σήμερα για την ηλίθια συμπεριφορά των υπερδυνάμεων κυρίως των ΗΠΑ, αφού οι Ηνωμένες Αλητείες είναι οι πιο ισχυροί σήμερα και έχουν καβαλήσει το μεγαλύτερο καλάμι, χωρίς να σημαίνει ότι άλλοι είναι καλύτεροι.

Ο Μπάμιας υποτίθεται πως ήταν μετριοπαθής. Μας έλεγαν κάποιοι, ότι είναι σαφώς καλύτερος από τον όντως θεόμουρλο και παντελώς αναξιόπιστο νέο πλανητάρχη. Αλλά τότε γιατί φέρεται σαν μαλάκας; Διότι είναι εντελώς μαλάκας. Και είναι, επειδή εφαρμόζει τις εντολές των αφεντικών, που είναι όπως ο Τραμπ, μη πω χειρότεροι. Γιατί η πολιτική είναι ίδια άσχετα με το πρόσωπο που παίζει μάλλον ρόλο γλάστρας.

Η κόντρα με μια πυρηνική δύναμη, η αναβίωση του Ψυχρού Πολέμου, μάλιστα με πολύ σκληρότερους χαρακτηρισμούς και κινήσεις, θέτει σε κίνδυνο όλους μας. Να δούμε τι βλακείες μας λένε. Οι καουμπόηδες απέλασαν 35 Ρώσους γιατί ισχυρίζονται ότι αναμείχθηκαν στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Ο Μπάμιας κατεξευτελίζεται και κατηγορεί ουσιαστικά τον εαυτό του. Ποιός κυβερνούσε Μπάμια μου; Εσύ! Δηλαδή έκανες την πρώτη δύναμη, τόσο αδύναμη, ώστε να επέμβει η Ρωσία; Μετά απορούν γιατί μαύρισαν τους Δημοκρατικούς! Όταν λένε τέτοια;
Άσε την άλλη τη μουλάρα. "Μου φταίει η Ρωσία, που έχασα τις εκλογές!" Και μένα μου φταίει ο Άγιος Βασίλης, που δεν θα πάρω δώρο. Όχι που δεν έχω φράγκο, ούτε για ρεύμα... άσχετο. Από την άλλη, ο Πούτιν -μη χάσει- απέλασε κι αυτός 35 Αμερικάνους. Φτάσαμε καλοί μου άνθρωποι, να περιμένουμε τον Τραμπ να βελτιώσει τις σχέσεις Αμερικής Ρωσίας!!! Τρέλα με κορδέλα. Να έρθει ο Νέρωνας, να γλυτώσουμε από τον Καλιγούλα, η Σκύλλα να μην μας φάει η Χάρυβδη! Κουράγιο, τέλειωσε ο Άννας, έρχεται ο Καϊάφας! Να φύγουμε από τον γκρεμό, να πέσουμε στο ρέμα!

Κι όλα αυτά επειδή η Αμερική πόνταρε σε λάθος άλογο κι έχασε την κούρσα της Συρίας! Αφού εξόπλισε τρομοκράτες, μισθοφόρους, επαγγελματίες δολοφόνους, ήταν δυνατό να επικρατήσει; Ακόμα κι αν κατάφερναν να ρίξουν τον Άσαντ, θα υπήρχε μια κατάσταση διαρκούς πολέμου, καθώς οι άνθρωποι δεν θα ανέχονταν για πολύ τη λεηλασία και τους σκοτωμούς, δεν είναι σαν κι εμάς που ανεχόμαστε το ένα Μνημόνιο πίσω από το άλλο...

Πότε είπαμε έχει διαστημόπλοιο για άλλο πλανήτη; Εδώ δεν βλέπω χαΐρι. Αλλά θα μου πεις και στον Άρη να πάμε, άμα έρθουν μαζί ηλίθιοι, σκατά θα τα κάνουν κι εκεί. Βλέπεις η καταστροφή έχει Αιτία. Αλλά δεν είναι πρόσωπα, τουλάχιστον αυτά που βρίσκονται στη βιτρίνα...

Βαθυ Κοκκινο