Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Τα ΜΑΤ εμπόδισαν εργαζόμενους ΕΥΔΑΠ, την Ραχήλ Μακρή στην Ευελπίδων κατά την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για τα αποθεματικά της ΕΥΔΑΠ

Πρωτοφανή πράγματα συνέβησαν σήμερα στην Ευελπίδων κατά την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για τα αποθεματικά της ΕΥΔΑΠ. Αποκλεισμένοι από μια σημαντική δίκη που αφορά στο ξεπούλημα του Νερού, αποκλεισμένοι από μια - όπως διατείνεται - «δημοκρατική», «αριστερή» κυβέρνηση, που κάνει τα πάντα για να φανεί ως το καλύτερο φερέφωνο των δανειστών και του κεφαλαίου.


Να υπενθυμίσουμε ότι στις 23 Δεκεμβρίου 2016 είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο χρηματιστήριο Αθηνών όπου είχε παρευρεθεί η πρώην Βουλευτής Ραχήλ Μακρή (http://bit.ly/2i4NKPY). Τότε συνεδρίασε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ όπου με εντολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, χάρισε 40 εκατομμύρια ευρώ από τα αποθεματικά της κυρίως στους ιδιώτες μεγαλομετόχους της, στο ΤΑΙΠΕΔ, την τράπεζα Eurobank και ιδιώτες μεγαλοεπενδυτές, όπως ο περιβόητος Paulson, αντί αυτά να διατεθούν για την βελτίωση των παροχών της προς το λαό.

Σήμερα λοιπόν, τα ΜΑΤ  δεν άφηναν ούτε κουνούπι να περάσει μέσα στο κτήριο και στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Προπηλάκισαν την πρώην Βουλευτή Ραχήλ Μακρή καθώς και εργαζόμενους συνδικαλιστές σαν έτοιμοι και συνεννοημένοι, ενώ βρίσκονταν ήδη μέσα εκπρόσωποι των τραπεζών που είχαν εισέλθει χωρίς πρόβλημα και μέσα στο γραφείο του δικαστή ήταν ήδη ο επικεφαλής της διμοιρίας των ματ. Και εδώ προκύπτει το ερώτημα. Ποιος έστειλε τις δυνάμεις των ΜΑΤ στα δικαστήρια και για ποιο λόγο;

Η Ραχήλ Μακρή δείχνει εμπράκτως τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ αλλά και σε συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται σε ότι αφορά τους πολίτες και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. 



Πηγή: