Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Πυροβολισμοί σε εστιατόριο της Πόλης δύο σοβαρά τραυματίες

Πυροβολισμοί σε εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης. 
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο σοβαρά τραυματίες.

Κι ενώ οι αστυνομικές Αρχές της Τουρκίας υποπίπτουν από... γκάφα σε γκάφα σχετικά με τον μακελάρη της επίθεσης στο Reina, που σκότωσε 39 ανθρώπους, τραυμάτισε άλλους 69, διέφυγε και παραμένει ασύλληπτος, ένα ένο περιστατικό έχει συγκλονίσει την πόλη.
Click4more: Επίθεση στο Reina: Τεράστια αστυνομική επιχείρηση στη Σμύρνη! Μέσα στο σπίτι τρομοκρατών στη Σμύρνη

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στις 17:30 (σ.σ. τοπική ώρα) κοντά σε ένα εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, με δύο ανθρώπους να έχουν τραυματιστεί. Σύμφωνα με τοcnnturk.com, στο επίκεντρο βρέθηκε ένα λευκό αυτοκίνητο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πωςένοπλοι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που βρισκόταν έξω, αλλά και ένας υπάλληλος Πανεπιστημίου το οποίο βρίσκεται στην περιοχή.

Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο όχημα που εμπλέκεται στην υπόθεση και πλέον όλα δείχνουν πςω πρόκειται για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" ανθρώπων που ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο που μεταδίδει το CNN Turk




Δεν μοιάζει να σχετίζεται με τρομοκρατία

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που τραυματίστηκε ονομάζεται Osman Yilmaz, ενώ ο υπάλληλος του Πανεπιστημίου λέγεται Cavit Kadık.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως για λίγη ώρα δεν είχαν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης και συγκεκριμένα εάν το περιστατικό σχετίζεται με τρομοκρατία.

Πλέον, ωστόσο, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταφέρουν πληροφόρηση από τις τουρκικές Αρχές και τονίζουν πως το περιστατικό αυτό μοιάζει με ένα μεμονωμένο έγκλημα και δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Εδώ, πάντως, θα πρέπει να τονίσουμε ένα σχήμα... οξύμωρο. Υποτίθεται πως η Κωνσταντινούπολη αστυνομοκρατείται. Υποτίθεται πως ένας... ολόκληρος στρατός βρίσκεται επί ποδός και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται ταυτόχρονες επιχειρήσεις για τη σύλληψη του μακελάρη του Reina σε Ικόνιο, Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη.

Παρόλο, λοιπόν, που η σημερινή επίθεση δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία, είναι απορίας άξιον το πώς γίνεται σε μια πόλη "γεμάτη" αστυνομία να "πέφτουν" πυροβολισμοί με τόση ευκολία...
http://www.newsit.gr