Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Με εθνικιστικές βλακείες διχάζουν τους φαντάρους... Παραλήρημα φασιστικών και μιλιταριστικών σαιτ!


Και ξαφνικά να "οι χρήσιμοι ηλίθιοι"...
Σκάσανε μύτη στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου.
Τράβηξαν και φωτογραφία οι επτά νεοσύλλεκτοι που σχημάτιζαν με τα χέρια τους τον “αλβανικό αετό”. 
Και επειδή η βλακεία δεν έχει πάτο, τις ανέβασαν στο διαδίκτυο...
Από το πρωι αυτή η φωτογραφία κυκλοφορεί από τα γνωστά εθνικιστικά, μιλιταριστικά και φασιστικά σαιτ. 
Σαιτ και εθνικιστικές-ακροδεξιές οργανώσεις που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τα προβλήματα των φαντάρων και το απίστευτο κοινό χώσιμο εξαιτίας της υποχρεωτικής στράτευσης. 
Οι Εθνικιστικές και ακροδεξιές οργανώσεις όπως όλοι γνωρίζουν υπήρξαν και υπηρετούν ως φερέφωνα της κρατικής πολιτικής, συνεργάστηκαν με τις μυστικές υπηρεσίες και πάντα δίχασαν τους λαούς. 

Τώρα σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για τους στρατευμένους, όπου η υποχρεωτική θητεία είναι μια πραγματική οικονομική αιμορραγία και το Υπουργείο Άμυνας επεξεργάζεται σχέδια έντασης της εργασιακής εκμετάλλευσης των στρατευμένων.

Έρχονται οι εθνικιστές να σπείρουν το εθνικιστικό και ρατσιστικό μίσος με "αετούς" και άλλες αηδίες. 

Σκοπός τους είναι να μπλοκάρουν τις όποιες ρυθμίσεις για τους μετανάστες και το νόμο για την ιθαγένεια, που μεταξύ άλλων εχθρεύεται και το ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ!

Εμείς γυρνάμε την πλάτη στους ρουφιάνους, τους εθνικιστές και τους φασίστες.

Γυρνάμε την πλάτη στους εθνικιστές κάθε πλευράς...

Σε αυτούς που με τις γελοιότητες τους βάζουν φραγμό στην κοινή πάλη των φαντάρων.

Σε αυτούς που έδωσαν τη δυνατότητα στην κυβέρνηση και στα φιλικά της ΜΜΕ να καλλιεργεί το φόβο του εσωτερικού εχθρού....

Σε αυτούς, τους λίγους έστω, που πρόσφεραν την ευκαιρία στους ΝΑΖΙ και τους φασίστες για να επιχειρήσουν να βγουν από την περιθωριοποίηση μετά τους τραμπουκισμούς στο Πέραμα... 

Ερώτημα: πως το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας έχει τη δυνατότητα άμεσα να εντοπίζει τους εθνικιστές Νεοσύλλεκτους το ΚΕΝ Μεσολογγίου, αλλά όχι τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής;

Α, ξεχάσαμε, με αυτούς προχωρά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος σε κοινές εθνικιστικές επιθεωρήσεις στα ακριτικά νησιά!
Καλούμε όλους τους φαντάρους να κλιμακώσουν την κοινή μας προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και να καταδικάσουν την εθνικιστική καφρίλα από όπου και αν προέρχεται.