Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Από το 1990 οι Heavy Metal είχαν προβλέψει το τείχος του Ντόναλντ Τραμπ [Βίντεο]

trump-graffitiΓράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είναι γνωστό πως σχεδόν όλα όσα συμβαίνουν στην πολιτική επικαιρότητα δεν αποτελούν γεγονότα της στιγμής αλλά είναι προμελετημένα από καιρό, μερικές φορές ακόμη και χρόνια πριν.
heavy-metal-1990-issue
Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε ένα τεύχος του 1990 από το περιοδικό φαντασίας Heavy Metal το οποίο προβλέπει ξεκάθαρα πριν από πολλά χρόνια ήδη την εκλογή του Τραμπ και το τείχος το οποίο ισχυρίζεται ο ίδιος ότι θα χτίσει.


Πως ήξερε άραγε ο δημιουργός του περιοδικού Heavy Metal, Peter Kuper ότι θα συμβούν όλα αυτά όπως τα βλέπουμε να πραγματοποιούνται σήμερα;
wall1
Το τείχος του Τραμπ όπως παρουσιάζεται σε αυτό το τεύχος είναι ένα κυριολεκτικό τείχος το οποίο έχει χτιστεί για να βοηθήσει τους πλούσιους να μην καταστρέφεται η πόλη τους από τη θέα των φτωχών ανθρώπων.
Ο τοίχος σε αυτήν την ιστορία υπάρχει ως ένας τρόπος να διαχωρίσει «αυτούς» από «εμάς» με τον ίδιο τρόπο που ο Τραμπ χρησιμοποιεί αυτήν την υπόσχεση ενός τοίχου για να διαχωρίσει τους Αμερικάνους από τους βιαστές και δολοφόνους όπως και ορισμένους «καλούς ανθρώπους».
wall2
Έτσι, βλέπουμε για άλλη μια φορά ότι όλα στην πολιτική σκηνή είναι προσχεδιασμένα από πριν ενώ άτομα τα οποία κινούνται μέσα στην ελίτ όπως καλλιτέχνες, ηθοποιοί, σκιτσογράφοι και άλλοι τα γνωρίζουν εκ των προτέρων και τα αποκαλύπτουν δημόσια.
Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
ΠΗΓΗ