Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΚΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΚΕΣΤην Πέμπτη 10/10/2013, ημέρα αντιφασιστικής συναυλίας στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών την όποια διοργάνωναν οι φοιτητικοί σύλλογοι Αθήνας ,στα πλαίσια του αντιφασιστικού κινήματος που ξέσπασε μετά τη στυγερή δολοφονία του Π. Φύσσα  από μέλος της φασιστικής οργάνωσης «Χρυσής Αυγής» ,πραγματοποιήθηκε μια αναίτια επίθεση της αστυνομίας
στην περιοχή των Εξαρχείων σε περαστικούς και παρευρισκόμενους. Αποτέλεσμα ήταν η άνευ λόγου σύλληψη δυο μελών του φοιτητικού κινήματος και του Φοιτητικού Συλλόγου Γεωπονικής Αθήνας , του Χ.Μ.  και Γ. Σ. 

Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται  στα πλαίσια της βίαιης καταστολής και στοχοποίησης του αντιφασιστικού  κινήματος και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Οι συγκεκριμένες πρακτικές και τακτικές δεν είναι τίποτα άλλο  παρά απόρροια της αντιλαϊκής επίθεσης που βιώνουμε στην χωρά μας τα τελευταία χρόνια, είτε αυτή εκφραζόταν από την προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είτε από την τωρινή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το δόγμα της καταστολής και του αυταρχισμού έρχεται για να εξασφαλίσει την ομαλή συνέχιση αυτών των αντιλαϊκών πολιτικών απέναντι σε οποιαδήποτε αντίσταση δημιουργείται, ιδιαίτερα απέναντι στο αντιφασιστικό κίνημα αφού ο φασισμός πάντα χρησιμοποιούνταν σαν μέσω καταστολής και παραπλάνησης του ευρύτερου λαϊκού κινήματος.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΒΑΣΙΜΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

 Πηγή