Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Δείτε πως μπορείτε να "εξαφανίσετε" τα ίχνη σας στο facebook

Δείτε πως μπορείτε να  εξαφανίσετε  τα ίχνη σας στο facebook
Kαλή η τεχνολογία αλλά μερικές φορές δεν έχετε την αίσθηση ότι σας παρακολουθούν; Είναι φορές που μπαίνετε στο facebook μόνο και μόνο για να δείτε εάν έχετε κάποια ειδοποίηση. Αυτή η κίνηση όμως εμφανίζεται δίπλα στο όνομά σας και λέει πριν πόσην ώρα μπήκατε στο Facebook.

Εάν δεν θέλετε αυτό να φαίνεται, υπάρχει λύση. Μπορείτε να το   απενεργοποιήσετε  από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας, ακολουθώντας  τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες. 

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)



Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)


Και στο κινητό ακολουθούμε τα ίδια ακριβώς βήματα.