Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτη πρόκληση: VODAFONE & "κεραιάρχες" της Δήμητρας 4 μηνύουν 3 Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ιλίου!! Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Ιλίου καλούν σε συγκέντρωση την Κυριακή 27/11

Απίστευτη πρόκληση: VODAFONE & "κεραιάρχες" της Δήμητρας 4 μηνύουν 3 Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ιλίου!! Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Ιλίου καλούν σε συγκέντρωση την Κυριακή 27/11


Βράζει ολόκληρο το Ίλιον από την απόφαση της πολυεθνικής εταιρίας και του ασυνείδητου κεραιάρχη της Δήμητρας 4 να καταθέσουν διώξεις "φρονηματικού χαρακτήρα"ενάντια στους 3 αιρετούς Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ιλίου -ήρωεςτης περιοχής, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο ΟΜΟΦΩΝΟ κάλεσμα της Επιτροπής Κατοίκων της γειτονιάς και εκτέλεσαν την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δήμου Ιλίου!
Στην αντεπίθεση πέρασε και η Δημοτική Κίνηση "Αριστερό Σχήμα Ιλίου" με καυστική ανακοίνωση ενάντια στη μήνυση και την αγωγή που υπεβλήθη εις βάρος τριών Δημοτικών Συμβούλων, για την κεραιοεγκατάσταση που υπήρχε επί της οδού Δήμητρας 4 στον Άγιο Φανούριο.
Τον Μάρτιο του 2014, οι κινητοποιήσεις των κατοίκων στη γειτονιά του Αγ. Φανουρίου για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από πυκνοκατοικημένη περιοχή του αστικού ιστού επί της οδού Δήμητρας 4, σε απόσταση αναπνοής 5 μέτρων από γειτονικά σπίτια, και 30 μέτρα από σχολικά συγκροτήματα της  περιοχής (4ο Λύκειο, 7ο, 9ο & 12ο Γυμνάσιο Ιλίου) έφεραν αποτέλεσμα: Το ξήλωμα της κεραίας!

2,5 χρόνια μετά όμως, οι ασυνείδητοι 2 ιδιοκτήτες της Δήμητρας 4 ασκούν αγωγή ενάντια στους 3 Δημοτικούς Συμβούλους (Κουτσιανά, Σταματόπουλο, Θεοδωρακόπουλο), ζητώντας 103.425€ έκαστος από τον κάθε Δημοτικό Σύμβουλο, δηλαδή αξιώνουν συνολικά 206.850€ από κάθε ένα από τους τρεις Δημοτικούς Συμβούλους.

Εντελώς τυχαία, παράλληλα με την αγωγή των ιδιοκτητών ακολουθεί και η μήνυση από τη VODAFONE εις βάρος των 3 Δημοτικών Συμβούλων.

Η ποινικοποίηση του μεγάλου και δίκαιου αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί έχει διπλό στόχο: Από τη μια να μας τρομοκρατήσουν και από την άλλη να εξοντώσουνοικονομικά όσους στάθηκαν έμπρακτα από την πρώτη στιγμή δίπλα στους κατοίκους της γειτονιάς.

Όμως όσο κι αν προσπαθούν οι πολυεθνικές και οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες που τοποθετούν το ατομικό τους κέρδος πάνω από την υγεία όλων μας, δε θα τους περάσει! Όπως ξηλώθηκε η κεραία, έτσι θα ξηλωθούν και τα ανυπόστατα επιχειρήματα τους! Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάνος Κουτσιανάς και Γιώργος Σταματόπουλος κατηγορούνται δήθεν ότι έδρασαν ως τραμπούκοι, φανατίζοντας τη γειτονιά εις βάρος των ιδιοκτητών!!! Την ίδια γειτονία, της οποίας η Επιτροπή Κατοίκων τους κάλεσε για να συνδράμουν στον αγώνα της για απομάκρυνση της κεραίας!!  Για να αποκατασταθούν ζητούν από 103.425€. Τόσο κοστολογείται η τιμή και η υπόληψη τους!

Η Δημοτική αρχή αρκέστηκε σε ένα ψήφισμα συμπαράστασης, αρνήθηκε όμως να να καλύψει τα δικαστικά έξοδα, παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για απομάκρυνση της κεραίας και τη συμμετοχή του στη δράση, αφού ο ένας εκ των τριών διωκόμενων είναι πρώην αντιδήμαρχος και εκλεγμένος με την παράταξη της Διοίκησης του Δήμου!!


"Η Δημοτική Αρχή πρέπει να συνδράμει οικονομικά στην δικαστική δίωξη-ΑΓΩΓΗ των τριών Δημοτικών Συμβούλων. Δεν είναι απλά ζήτημα ηθικής, αλλά πρωτίστως  ζήτημα πολιτικής υπευθυνότητας. Όταν ψηφίζεις ΟΜΟΦΩΝΑ την συμπαράσταση σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων, ουσιαστικά αποδεχόμενος την δίκαιη και εύλογηανησυχία τους για τις επιπτώσεις που έχουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην υγεία τους, οφείλεις και να στηρίξεις όχι μόνο λεκτικά αλλά και έμπρακτα, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. Ο ρόλος της εκλεγμένης Δημοτικής αρχής είναι η αντιπροσώπευση και η υπεράσπιση με όλα τα μέσα δημοτών και κατοίκων. Γι’ αυτό λοιπόν απαιτούμε την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των τριών διωκόμενων αιρετών Δημοτικών Συμβούλων οι οποίοι κινήθηκαν βάση ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και κατ’ απαίτηση δημοτών και κατοίκων για την προστασία της υγείας τους και της υγείας των παιδιών τους!!"
Στην ανακοίνωσητης δημοτικής κίνησης "Αριστερό Σχήματο Ιλίου" τονίζεται ιδιαιτέρως η προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. 
Επειδή το ζήτημα αφορά την υγεία μας και η επίλυσή του είναι πρωτίστως πολιτική, αυτοί που οφείλουν ούτε θέλουν αλλά ούτε και παίρνουν θέση. Πετούν διαρκώς το μπαλάκι στην εξέδρα. Κι όταν η εξέδρα αντιδρά, προσπαθούν να την εξοντώσουν οικονομικά. Βουλώνοντας τα στόματα κι αδειάζοντας τις τσέπες. Όσο κι αν προσπαθούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες που τοποθετούν το ατομικό τους κέρδος πιο πάνω από την υγεία όλων μας, δεν θα τους περάσει.

Ο υπουργός της νεομνημονιακής συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεσμεύτηκε ότι θα αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο για την αδειοδότηση και την τοποθέτηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από τον περασμένο Ιούνιο. Δεν το έκανε όμως μέχρι τώρα, κι αν το κάνει.......


Αυτός ο αγώνας, είναι αγώνας για ζωή κι αξιοπρέπεια.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης "Αριστερό Σχήμα Ιλίου" για το θέμα εδώasi.gr


Στην αντεπίθεση πέρασε η Δημοτική Κίνηση "Αριστερό Σχήμα Ιλίου" με καυστική ανακοίνωση ενάντια στη μήνυση και την αγωγή που υπεβλήθη εις βάρος τριών Δημοτικών Συμβούλων, για την κεραιοεγκατάσταση που υπήρχε επί της οδού Δήμητρας 4 στον Άγιο Φανούριο.

Στην ανακοίνωση του Αριστερού Σχήματος Ιλίου τονίζεται ιδιαιτέρως η προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Επειδή το ζήτημα αφορά την υγεία μας και η επίλυσή του είναι πρωτίστως πολιτική, αυτοί που οφείλουν ούτε θέλουν αλλά ούτε και παίρνουν θέση. Πετούν διαρκώς το μπαλάκι στην εξέδρα. Κι όταν η εξέδρα αντιδρά, προσπαθούν να την εξοντώσουν οικονομικά. Βουλώνοντας τα στόματα κι αδειάζοντας τις τσέπες. Όσο κι αν προσπαθούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες που τοποθετούν το ατομικό τους κέρδος πιο πάνω από την υγεία όλων μας, δεν θα τους περάσει
Ο υπουργός της μνημονιακής συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεσμεύτηκε ότι θα αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο για την αδειοδότηση και την τοποθέτηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από τον περασμένο Ιούνιο. Δεν το έκανε όμως μέχρι τώρα, κι αν το κάνει.......


Αυτός ο αγώνας, είναι αγώνας για ζωή κι αξιοπρέπεια.

Την Κυριακή 27/11/2016 στις 11.00 οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Ιλίου ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας (antikeraies-ilion.blogspot.gr), η τοπική επιτροπή κατοίκων, οι διωκόμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κάτοικοι της περιοχής, φορείς, αλληλέγγυοι, εκπρόσωποι κομμάτων και κινήματα από τα κάτω, έχουν ορίσειμαζική συγκέντρωση στο σημείο (Δήμητρας 4, Ίλιον), για περαιτέρω ενημέρωση της γειτονιάς, καθώς και οικονομική ενίσχυση για το δικαστικό αγώνα των τριών Δημοτικών Συμβούλων -έπειτα και την προκλητική άρνηση του Δήμου Ιλίου να καλύψει τα δικαστικά τους έξοδα με τη διάθεση της νομικής του υπηρεσίας.

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 4.
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ!
ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ! 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/11/2016, 11.00 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 4 ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ!


www.antikeraies-ilion.blogspot.gr

αναδημοσίευση από antikeraies-ilion και efsyn