Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Στιγμές γέλιου. Ξύλο μεταξύ Δαπιτών στην Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με καταγγελία μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής, πραγματοποιήθηκε εισβολή 15 ατόμων με επικεφαλής στέλεχος που προέρχεται από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ανήκει στη στενή ομάδα Παπαμιμίκου - Γεωργιάδη.
Η καταγγελία δε μένει σε αυτό αλλά κάνει λόγο για "πρακτικές νύχτας" και "άεργους παράγοντες και κλειστά συστήματα".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, εισηγήθηκε τη διαγραφή από την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επτά (7) μελών από την Θεσσαλονίκη, τα οποία, όπως λέγεται από την Κεντρική Διοίκηση, αυτοαποκαλούνται αυθαιρέτως μέλη Γραμματείας Πόλης. Το εν λόγω περιστατικό αποτελεί συνέχεια των, προ εβδομάδος, αντίθετων προς τον κανονισμό λειτουργίας της Οργάνωσης, εσωκομματικών εκλογών γραμματείας πόλης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν χωρίς την αναγκαία απόφαση του γραμματέα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων. Η εισήγηση θα γίνει δεδομένα δεκτή από το εκλεγμένο Πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο, παράλληλα θα απαγόρευσει την οποιαδήποτε χρήση του ονόματος και του εμβλήματος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από τους διαγραφέντες.

Όπως φαίνεται, η νέα ηγεσία της ΟΝΝΕΔ είναι αποφασισμένη να απομονώσει πλήρως λογικές και ανθρώπους που  τα τελευταία χρόνια δημιούργησαν προβλήματα στο εσωτερικό της γαλάζιας νεολαίας.

Όπως αναφέρουν από τη διοίκηση της ΟΝΝΕΔ, δε θα επιτραπούν ποτέ ξανά αναχρονιστικές και ντροπιαστικές λογικές αιώνιων «παραγόντων» και υπερήλικων «διαμεσολαβητών».

Ουσιαστικά, η νέα ηγετική ομάδα φαίνεται να παίρνει την σκυτάλη από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος προ μηνών διέγραψε τον τότε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, μετά το συνέδριο - φιάσκο του Ευόσμου.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο καθώς και την καταγγελία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής:


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΠ- ΝΔΦΚ ΝΟΜΙΚΗΣ

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΝΟΜΙΚΗΣ καταγγέλουμε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κτίριο της ΝΟΠΕ και συγκεκριμένα στον τρίτο όροφο, σήμερα στις 14/12/2016. 
Αναφερόμαστε στην εισβολή ομάδας 15 και πλέον ατόμων με επικεφαλής τον Σταμάτη Σταμέλο αυτοαποκαλούμενο ως «γραμματέα» της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης και Βελώνη Άρη «υπεύθυνο οργάνωσης» που «αναδείχθηκαν» μετά από παράνομες αντικαταστατικές και ακυρωθείσες από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ελλάδος «εκλογές». 
Οι εν λόγω «κύριοι» και η παρέα τους προσπάθησαν με χρήση ΒΙΑΣ σωματικής και λεκτικής να καπηλευτούν αρχικά τον χώρο (τραπεζάκι) που μας έχει παραχωρηθεί δικαιωματικά από την κοσμητεία και κυρίως να ιδιοποιηθούν ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ της μιας και μοναδικής ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ολόκληρης της Θεσσαλονίκης!
Οι Εξωσχολικοί Τραμπούκοι που δηλώνουν και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (!!!!) χέρι - χέρι με την «ανεξάρτητη» παράταξη Φοιτ.Αν, ως άλλοι συνεργοί, ξεφτιλίζουν κάθε έννοια σοβαρότητας και δημοκρατίας ζητώντας από εμάς να φύγουμε από τον χώρο μας και την ίδια στιγμή από το Πανεπιστήμιο μας!
Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΑΣ δεν έχει τέλος.
Δεν θα επιτρέψουμε πρακτικές νύχτας στο Πανεπιστήμιο Μας. 
Δεν θα επιτρέψουμε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ να ακολουθεί εντολές 40αρηδων άεργων παραγόντων και κλειστών συστημάτων.
Εμείς οι ΔΑΠΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τις αξίες, τα ιδανικά, τις ιδέες και το όνομα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΝΟΜΙΚΗΣ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ 

parapolitika.gr


Πηγή: