Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κράτος-μαφιόζος. Κατάσχεση λογαριασμού μιας 67χρονης γυναίκας με 4 άνεργα κι ένα ανάπηρο παιδί…

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το κράτος-μαφιόζος, δια της γνωστής και μη εξαιρετέας για την ανάλγητη τακτική της Ε΄ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, εκδίδει κάθε λίγο και λιγάκι εντολή κατάσχεσης της σύνταξης της 67χρονης γυναίκας και δεσμεύει τον χαρακτηρισμένο ως ακατάσχετο τραπεζικό της λογαριασμό. Απαιτεί από αυτήν να ξοφλήσει ένα χρέος 2100 περίπου ευρώ που έχει συσσωρευθεί από το 2013 μέχρι σήμερα (από Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε, ΕΝΦΙΑ φόρους εισοδήματος και τα ανάλογα πρόστιμα).

Σ’ αυτή την κανιβαλική πολιτική πρέπει να μπει ένα τέλος. Κι εμείς ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα κάνουμε καθετί για να το βάλουμε. Είναι αναγκαίο σήμερα να απαιτήσουμε όχι μόνο δουλειά για όλους, αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις για να ζούμε με αξιοπρέπεια αλλά και διαγραφή των συσσωρευμένων ιδιωτικών χρεών προς τράπεζες, κράτος (εφορία, Δήμοι, ταμεία κλπ.) και ΔΕΚΟ των μακροχρόνια ανέργων, χαμηλοσυνταξιούχων, μονογονεϊκών οικογενειών, ΑΜΕΑ, και όλων όσων έχουν εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας.
Στη θέση της κ. Θεοπίστης θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς ή κάποιος από τους γονείς και τους συγγενείς μας, αφού σήμερα η κοινωνική πλειοψηφία ζει σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας και εξαθλίωσης…
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΗ, ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!