Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο Τύπου για την παραχώρηση χώρου του Ομίλου Salas στη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής

16114974_1313152435417448_2405682685921537187_nΚαλούμε τον Όμιλο Salas (εδώ τα στοιχεία τους:http://www.salas.gr/) να ανακαλέσει την πράξη εκχώρησης της αίθουσας αλλιώς θα καταχωρηθεί στη συνείδηση του ταξικού, αντιφασιστικού κινήματος ως ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΝΑΖΙΣΤΩΝ.

Την Παρασκευή 20/1 η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί εκδήλωση στην ιδιωτική αίθουσα «ΑΡΙΩΝ» στην Πειραιώς στο Μοσχάτο. Η αίθουσα αυτή ανήκει στον Όμιλο Salas μαζί με αυτή στο Μικρολίμανο Πειραιά.
Θεωρούμε απίστευτη πρόκληση προς τον λαό και τους εργαζόμενους την παραχώρηση χώρου σε μια ναζιστική συμμορία που δικάζεται το σύνολο της ηγεσίας της για δολοφονίες και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Μια ηγεσία που μέχρι σήμερα, όπως ο υπόδικος Λαγός εισβάλλει ως κοινός τραμπούκος σε δημοτικά σχολεία και χειροδικεί σε ανυποψίαστους γονείς και δασκάλους.
Η εκμίσθωση της αίθουσας δεν είναι μια απλή και αχρωμάτιστη εμπορική συναλλαγή. Για το αντιφασιστικό κίνημα η εκχώρηση αυτών των αιθουσών 3 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και 4 από την δολοφονία του Λουκμάν Σαχζάτ αποτελεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ πράξη στήριξης και συνέργειας σε αυτές τις πολιτικές.
Καλούμε τον Όμιλο Salas να ανακαλέσει την πράξη εκχώρησης της αίθουσας αλλιώς θα καταχωρηθεί στη συνείδηση του ταξικού, αντιφασιστικού κινήματος ως ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΝΑΖΙΣΤΩΝ.
ORMA
Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας Πειραιά
ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού