Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Την οργάνωση πανελλαδικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φλεβάρη αποφάσισε η σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων

Την οργάνωση πανελλαδικού συλλαλητηρίου  στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φλεβάρη αποφάσισε η σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων
Την οργάνωση πανελλαδικού συλλαλητηρίου  στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φλεβάρη αποφάσισε η σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Νίκαια Λάρισας.


Η σύσκεψη κάλεσε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες της χώρας, τους εργαζόμενους και το λαό της πρωτεύουσας να συμμετάσχουν μαζικά για να συμπαρασταθούν στην αγωνιζόμενη αγροτιά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν 11 Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων, δεκάδες Αγροτικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα από 45 νομούς καθώς επίσης και εκπρόσωποι από 35 μπλόκα.

Μίλησαν ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και πολλοί εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Αγροτικών Συλλόγων και μπλόκων.

Στη σύσκεψη πάρθηκαν επίσης αποφάσεις για μέτρα για την παραπέρα ενίσχυση των μπλόκων και για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με πιο προχωρημένες μορφές πάλης.

Επίσης η σύσκεψη αποφάσισε να καλέσει τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν περισσότερο την ενεργό εργατική στήριξη στα δίκαια αιτήματα και στον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών.

Τέλος, σύμφωνα με τις αποφάσεις, θα ζητηθεί συνάντηση με την κυβέρνηση για την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φλεβάρη, όπου θα τεθεί το πλαίσιο των αιτημάτων - διεκδικήσεων των αγωνιζόμενων μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, απαιτώντας την ικανοποίησή τους.


πηγή 902.gr