Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννενα: Αντιφασιστική παρέμβαση με προσαγωγές και τραυματίες

σήμερα, 21/2 ημέρα της “απελευθέρωσης” των ιωαννίνων, χρυσαυγήτικος οχετός θέλησε να συμμετέχει στους εορτασμούς.

και αν το υπόλοιπο σκυλολόι, επιθυμεί να χαριετίζεται μαζί τους και να τους ξεπλένει, υπάρχουν κάποιοι που με λόγια και με έργα επιλέγουν να σταθούν απέναντί τους. ομάδα αντιφασιστών έκανε δυναμική παρέμβαση στο χώρο κατάθεσης στεφανιών, με σκοπό να τσακίσει τους ναζί και να σαμποτάρει τη γιορτούλα “δημοκρατών” και φασιστών.
ως συνήθως, οι πουθενάδες ναζί έβαλαν τα μαντρόσκυλά τους να καθαρίσουν. μετά από σύγκρουση, 5 συντρόφισσες/οι χτυπήθηκαν και προσήχθησαν. ένας από αυτούς βρίσκεται στο νοσοκομείο. για άλλη μια φορά, οι ναζί ξέρουν καλά, χωρίς τη συνοδεία των ένστολων μπράβων τους, δεν μπορούν να κάνουν βήμα.
ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ/ΟΥΣ ΜΑΣ
Αντιφασίστες-Αντιφασίστριες
Ο σύντροφος ο οποίος ξυλοκοπήθηκε απο τους μπάτσους, μεταφέρθηκε ύστερα απο δυο ώρες στο νοσοκομείο. Η κατασταση του ειναι σοβαρη καθώς παραμένει αναίσθητος και τραυματισμένος στο κεφάλι. Συγκεκριμένα, ο άγριος ξυλοδαρμός και η προσαγωγή του έγινε στις 11.20 οπότε και μεταφέρθηκε αναίσθητος στο αστυνομικό τμήμα χωρίς κανένας να λαμβάνει την ευθύνη και να απαντάει στις ερωτήσεις του δικηγόρου σχετικά με την κατάσταση του και το που βρίσκεται. Η έναρξη της διαμετακομιδής του απο το αστυνομικό τμήμα προς το πανεπιστημιακο νοσοκομείο Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε περί τη 13.20, με τραγική καθυστέρηση 2 ωρών!!!
Η αστυνομία έχει στείλει κλούβα των ΜΑΤ, συνοδεία ΔΙΑΣ.
Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την πορεία της υγείας του συντρόφου.