Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ’ΠΕ ΤΟ ’ΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ) ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ…

%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%bf

Ο έτερος μεγάλος κομμουνιστής ηγέτης Δημήτριος Κουτσούμπας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1 διαφώτισε και καθοδήγησε την εργατική τάξη και γενικότερα τον χειμαζόμενο λαό για τα μνημονιακά μελλούμενα. Και τί μάντεψε ο άξιος διάδοχος της Παπαρήγα; Ότι η αξιολόγηση θα κλείσει ενώ έδειξε και τον τρόπο με τον οποίο «τα μέτρα θα περάσουν ευκολότερα, όχι τόσο από την κοινοβουλευτική ομάδα της κυβέρνησης, όσο στον λαό». Με μια διορατικότητα, που εξέπληξε ακόμα και την Λιάνα Κανέλη, μάς πληροφόρησε ότι «τα όποια αντισταθμιστικά θα αφορούν ψίχουλα ελεημοσύνης για συνθήκες ακραίας φτώχειας».

Βέβαια δεν εξήγησε, γιατί αφού «τα όποια αντισταθμιστικά θα αφορούν ψίχουλα ελεημοσύνης για συνθήκες ακραίας φτώχειας», δεν καλεί έστω σε εκείνες τις γνωστές «μεγαλειώδεις» κινητοποιήσεις τις οποίες οργανώνει το ΚΚΕ, συναινώντας πλέον ολοένα και πιο απροκάλυπτα στην άνετη διαχείριση της κατάστασης εκ μέρους των «παλαιών» συντρόφων του (Συριζα) και των συνοδοιπόρων τους (ΑΝΕΛ).
Δεν ξέχασε να τα βάλει και με τους ευρωσκεπτικιστές θυμίζοντας πόσο έχει στηρίξει κατ’ ουσίαν την παραμονή στην ευρωζώνη με κάθε ευκαιρία: «Το ΚΚΕ δεν βάζει πρώτα την έξοδο από την Ευρωζώνη, εμείς μιλάμε για άλλο κοινωνικό και οικονομικό σύστημα, αν φύγεις από ένα νόμισμα και όλα τα άλλα μείνουν ίδια, τότε θα κάνεις «μια τρύπα στο νερό»».
Βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα μουγκρίζουν τ’ Άγραφα σειέται η στεριά…
Άντε καπετάν Κουτσούμπο οι τελευταίες αγροτικές κινητοποιήσεις δείχνουν τον δρόμο του αγώνα…
Δημοσιεύθηκε από Λ-Μ