Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Δωρεάν φαγητό για όλους και πάρτυ μασκέ την Τσικνοπέμπτη από τον Άλλο Άνθρωπο


Δωρεάν φαγητό για όλους και πάρτυ μασκέ την Τσικνοπέμπτη από τον Άλλο Άνθρωπο

Δωρεάν φαγητό για όλους και πάρτυ μασκέ την Τσικνοπέμπτη από τον Άλλο Άνθρωπο
16/02/17 16:00
Συλλογική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος
Αττικής » Κεντρικού Τομέα Αθηνών » Αθηναίων
άλλα:ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ , θα υπάρχουν κουτιά οικονομικής ενίσχυσης για να μαζέψουμε τρόφιμα και χρήματα αλλά και φάρμακα για τις ανάγκες της Κοινωνικής Κουζίνας "Ο Αλλος Ανθρωπος"


Πάρτυ μασκέ την Τσικνοπέμπτη (16/2/2017), για την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος".
Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, δωρεάν φαγητό για όλους στην Πλαταιών 55 κ Παραμυθιάς, Κεραμεικός.
Σας προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ να κάνουμε την άλλη τσίκνα, βάζοντας φωτιά στην μιζέρια, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ.

Μπύρες, ποτήρι κρασί, ρακί 1 ευρώ και το ρακόμελο του άλλου ανθρώπου 2 ευρω. Ψητά από τις 4 το μεσημέρι, σαλάτες, μάσκες, σερπατίνες, μουσική, με παραδοσιακά και τρελά καρναβαλίστικα τργούδια από όλο τον κόσμο, με ζωντανή μουσική, με μπάντες που θα παίζουν και στο δρόμο μπροστά στην Πλαταιών αλλά και στο μπαλκόνι του Άλλου Ανθρώπου.


Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ και συμμετοχή μόνο την προσφορά της χαράς και του κεφιού. ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ , θα υπάρχουν κουτιά οικονομικής ενίσχυσης για να μαζέψουμε τρόφιμα και χρήματα αλλά και φάρμακα για τις ανάγκες της Κοινωνικής Κουζίνας "Ο Αλλος Ανθρωπος", σε Μυτιλήνη, Σαλαμίνα, Μέγαρα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαιδαριου, Αιγάλεω, Πειραιά, Δραπετσώνα, Μοναστηράκι Ερμού, Θησείου, Πλ. Κουμουνδούρου, Βαρβακείου οδου Αθηνάς, Παγκρατίου και των κοινωνικών ιατρείων Ν.Φιλαδέλφειας, Βύρωνα, Ελληνικού, Κορίνθου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΓΑΠΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Συλλογική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωποςweb: 
Πλαταιών 55 και Παραμυθιάς,Τυφλόμυγα - Μεταξουργείο, Αθήνα 104 35, Ελλάδα
ΑττικήςΚεντρικού Τομέα ΑθηνώνΑθηναίων
oallosanthropos@gmail.com
"Η ιδέα της Κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωποςξεκίνησε όταν είδαμε στις λαϊκές αγορές της Αθήνας, ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και κοινωνικών στρωμάτων, να ψάχνουν τα σκουπίδια για να μαζέψουν τρόφιμα που δεν μπορούν πια να αγοράσουν. 



Ζητήσαμε από τους παραγωγούς να μας δώσουν ένα προϊόν από τον πάγκο τους για να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα. 

Αποφασίσαμε να μαγειρεύουμε ζωντανά το φαγητό στον κόσμο, τρώγοντας όλοι μαζί, για να έρθουμε όλοι πιο κοντά και για να σπάσουμε την ντροπή που πιθανότατα ένιωθε κάποιος όταν του μοιράζαμε μαγειρεμένο φαγητό. 


Επίσης στόχος της κοινωνικής κουζίνας είναι να καταφέρει μεσα απο την δραση της, να δίνει σε άνεργους που ασχολούνται καθημερινά με την δραση της κουζινας,οτι χρηματα περισευουν απο το ταμειο,(30-40 ευρώ τον μήνα)καθώς και από τα διάφορα δρόμενα που θα γίνονται για την ενίσχυση της κουζίνας να βγαίνει κάτι και για τους εθελοντές!


Η ιδέα της κοινωνικής κουζίνας. 

"Ο Άλλος Άνθρωπος"είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες.



Δεν κάνουμε φιλανθρωπία, ούτε ελεημοσύνη.




Μαγειρεύουμε ζωντανά, τρώμε όλοι μαζί και ζούμε όλοι μαζί!




Ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο. 




Έλα μαζί μας να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη! 


Πώς μπορείτε να βοηθήσετε με τρόφιμα ή με χρήματα ή με εθελοντική εργασία.

ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ (ΚΑΦΕ ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ) ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 0026.0294.88.0200608548 Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος Τραπεζα EUROBANK και iban GR 60026 0294 0000 88020 0608548 EUROBANK 


Aνάγκες 

Τρόφιμα, μπαχαρικά, μέλι. Χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, πλαστικά πηρούνια και κουτάλια, μπολ μίας χρήσεως για τη συσκευασία του φαγητού, γάντια μιας χρήσεως. αλουμινόχαρτο, λαστιχάκια.

Απορρυπαντικά, σφουγγαράκια. Βανάκι για τη μεταφορά.

Γκάζι και γκαζιέρα.

Μαρμίτα. 

Tραπέζια σπαστά. 

Τάπερ μεγάλα. 

Αν είστε εστιάτορας και έχετε περίσσευμα φαγητού, επικοινωνήστε με τον "Άλλο άνθρωπο" για να κανονιστεί η παραλαβή. 

Μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα για μαγείρεμα. 

Μπορείτε να συμμετέχετε στην πρωτοβουλία πιο ενεργά, βοηθώντας στο επί τόπου μαγείρεμα και τη διανομή.



Άλλες ανάγκες

Laptop.
Ακτιβισμός 

Ακτιβιστές με αυτοκίνητα για τη μεταφορά.

Ακτιβιστές για το μαγείρεμα και το σερβίρισμα.

Ακτιβιστές για την συγκέντρωση υλικού/προμηθειών."



"ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΧΤΕΣ 18-11-2013 ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ  ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΛΑΤΑΙΩΝ 55 ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΛΑ,ΚΟΥΖΙΝΑ,AIR CONDITION,ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ,ΠΛYΝΤΗΡΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤAI ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!! Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!!!!"