Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Αυτό το καινοτόμο και οικολογικό καφέ - μπαρ βρίσκεται στην Ελλάδα! [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Αυτό το καινοτόμο και οικολογικό καφέ - μπαρ βρίσκεται στην Ελλάδα! [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]Ένα όμορφο, καινοτόμο και οικολογικό καφέ - μπαρ βρίσκεται στη Ν. παραλία Θεσσαλονίκης!

Το modbar είναι ένα street coffee bike το οποίο κινείται όπως ένα ποδήλατο με τη διαφορά ότι πέρα από έναν άνθρωπο μεταφέρει κι ένα εξοπλισμένο bar- cafe.

Η φιλοσοφία αυτής της πράσινης επιχειρηματικής κίνησης είναι η προώθηση του οικολογικού τρόπου ζωής και μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Τα ποτήρια του modbar είναι μόνο οικολογικά χάρτινα με άμυλο από την εταιρία naturesse, ο πάγος είναι πιστοποιημένος με ISO από την εταιρία nice και η εταιρία καφέ η οποία στηρίζει το εγχείρημα είναι η Segafreddo. 

Όπως αναφέρουν για το καινοτόμο εγχείρημα: "Η ιδιαίτερη αυτή κατασκευή έγινε στη Θεσσαλονίκη από εξειδικευμένους και αξιόλογους συνεργάτες και είναι φτιαγμένη με πολλή αγάπη και μεράκι, κομμάτι κομμάτι. Με τη βοήθειά τους μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια σκέψη την οποία επεξεργαζόμασταν εδώ και καιρό".

Εκτός από την βασική του θέση, η οποία είναι στην Ν. παραλία Θεσσαλονίκης, το modbar παίρνει μέρος σε ποδηλατικές εκδηλώσεις μέσα στην πόλη και στις γύρω περιοχές, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε διάφορα φεστιβάλ, πάρτυ, συνέδρια, εκθέσεις, βαπτίσεις, γάμους, εγκαίνεια καταστημάτων και οπουδήποτε θα χρειάζεται ένα κινητό μπαρ-καφέ. 

Το βασικό προιόν είναι ο καφές. Όμως, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη σπιτική λεμονάδα με στέβια!

Πού θα το βρείτε;

Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 31, Θεσσαλονίκη

Facebook Page: Modbar street coffee bike