Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Η Χ.Α δικάζεται, οι μπράβοι της δέρνουν

 Αποτέλεσμα εικόνας για Η Χ.Α δικάζεται, οι μπράβοι της δέρνουν

Η  μαφιόζικη οργάνωση καθώς ξεπλένεται στα λουτρά της Δημοκρατίας συνεχίζει και διαπράττει εγκλήματα.
Μπορεί να το κάνει γιατί τα γραφεία της δεν έχουν κλείσει, μπορεί να το κάνει γιατί δεν έχει κυρηχθεί παράνομη, μπορεί να το κάνει γιατί ενώ τα μέλη της που κατηγορούνται δικάζονται, η μαφιόζικη κλίκα των μπράβων συνεχίζει και δρα μέσα από ”στέκια” προς ο,τι της φαίνεται ”ύποπτο”. Μπορεί να το κάνει, γιατί στους ναζί εφαρμόζεται το γράμμα του νόμου και τηρείται κάθε δημοκρατική επισημότητα και ανέχεια του ”κράτους δικαίου”, ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα στημένα κατηγορητήρια της αντιτρομοκρατικής αρκούν για να φορτώσουν κάποιον με 20 χρόνια φυλακή. Η προτίμηση μπάτσων- δικαστών και κυβερνώντων στους ναζί είναι προφανής.
Ο φασισμός δεν θα ξεριζωθεί με τη δίκη, ούτε θα αποδοθεί δικαιοσύνη στα θύματα των ναζί από το κράτος, το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η Δημοκρατία και η …Αριστερή κυβέρνηση είναι να μην υποκρίνονται και να μην υποθάλπτουν τους μαφιόζους-εγκληματίες. Αλλά τότε, δεν θα βρισκόμασταν στο μαφιόζικο ελληνικό κράτος.
Νέα επίθεση των νεοναζιστικών δολοφονικών ταγμάτων εφόδου πραγματοποιήθηκε σε βάρος ενός φοιτητή που επέστρεφε στο σπίτι του από τη σχολή του.
Σύμφωνα με το bloko.gr, η επίθεση έλαβε χώρα στην περιοχή των Ελληνορώσων. Ο λόγος της επίθεσης; Ο νεαρός είχε σακίδιο πλάτης!
Οι τραμπούκοι νεοναζί που βρίσκονταν σε κοντινό καφέ στέκι τους που βρίσκεται στη συμβολή των οδώ Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη, μόλις είδαν το νεαρό τον πέρασαν γιαμέλος του Ρουβίκωνα, τού επιτέθηκαν με ακατανόμαστες φράσεις και τον χτύπησαν ανελέητα μέχρι λιποθυμίας.
Ο νεαρός νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
Νωρίτερα τα γραφεία της νεοναζιστικής οργάνωσης στη λεωφόρο Μεσογείων είχαν δεχτεί επίθεση από αγνώστους, και έχουν υποστεί μικρές υλικές ζημιές
 Πηγή
από


alfavita