Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Μαζικές μηνύσεις επιζητούν οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων στην Ελλάδα από τα σκυλιά του καθεστώτος.


Σε χιλιάδες αναρτήσεις και εκατοντάδες τα νέα γκρουπ σε facebook και twitter, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων επιδίδονται σε ακραίους χαρακτηρισμούς κατά των υπανθρώπων που βρίσκονται σε δημόσιες θέσεις και πληρώνονται από τους φορολογούμενους, ζητώντας επίμονα από όσους κακοχαρακτηρίζουν να τους μηνύσουν.

Σχόλια για το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής των πολιτικών των μνημονίων, στατιστικά για το εύρος των καταστροφικών αποτελεσμάτων της οικονομίας και των πολιτών αλλά και ευθείς χαρακτηρισμοί για το ποιόν και τις βλέψεις των δημόσιων αξιωματούχων όπως επίσης και για το ποιο είναι το κέντρο αποφάσεων όλων των εφαρμοζόμενων πολιτικών.

Δεν λείπουν αυτοί φυσικά που επιζητούν την καταδίκη των συγκεκριμένων ανθρώπων. Φυλακή, εξορία αλλά και δήμευση περιουσίας ζητάνε οι πιο ακραίοι χρήστες.

Το ΣΚΑΙ προχώρησε σε έρευνα για το προφιλ και τις προτιμήσεις αυτών και βρήκε πως το 78% όσων προκαλούν, επιζητούν μήνυση από τον κεντρικό τραπεζίτη, πρώην υπουργό οικονομικών και έκπροσωπο των δανειστών στην Ελλάδα, ενώ το 56% των ερωτηθέντων από τον Θ. Τζήμερο.

Ένας στους τρεις θα ήθελε να φάει μήνυση από τον Κ. Μπογδάνο ενώ μόλις το 3% ζητάει μήνυση από τον Κ. Μητσοτάκη.



Πηγή