Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Έπιασε Κύπρο το καράβι των Φασιστών που κυνηγά Πρόσφυγες



Αν αυτό δεν είναι ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ τον 21ο αιώνα, τότε τι είναι;

Η Ε.Ε., το ΝΑΤΟ και οι στόλοι των εθνικών κρατών που προπαγανδίζουν ότι δρουν κατά της πειρατείας, θα συνεργαστούν με τους φασίστες, θα κάνουν τα στραβά μάτια; 
Aαποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι αυτοί είναι οι πραγματικοί Τρομοκράτες και ο πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας πρόσημα εισβολών-κατοχής και λεηλασίας των λαών. 
Kύπρος: «Αντι-προσφυγικό» καράβι αγκυροβόλησε στο «παράνομο» λιμάνι της Αμμοχώστου
 Το πλοίο “C-Star” αναχώρησε με σκοπό να παρενοχλήσει πλοία μη κυβερνητικών οργανώσεων που κάνουν διάσωση μεταναστών στην Κατάνια της Σικελίας, όπου έχουν βάση πολλές διασωστικές οργανώσεις. Έχει εισέλθει και αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Αμμοχώστου. 





Το “C-Star” εισήλθε στα ύδατά μας χθες το μεσημέρι στις 3.
Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες που δόθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων και Λιμανιών, από τα 29 άτομα που βρίσκονται στο πλοίο θα αποβιβαστούν 20 από αυτούς υπό τον όρο ότι θα επιστρέψουν στις χώρες τους από το αεροδρόμιο Ερκαν, ενώ το πλοίο θα αναχωρήσει από τη χώρα μας παίρνοντας μαζί του επιπλέον 10 άτομα που θα φτάσουν στο λιμάνι Αμμοχώστου αύριο. 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το πλοίο πληροφόρησε το Τμήμα Τελωνείων και Λιμανιών ότι «ως πλοίο διάσωσης προσφύγων θα βοηθήσει τους πρόσφυγες εκ μέρους της Ε.Ε.». Όμως προκύπτει ένα ερωτηματικό από το γεγονός ότι το πλοίο που δηλώνει ότι «εργάζεται για την Ε.Ε.» προτίμησε τις αρχές της ΤΔΒΚ έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας που βρίσκονται λίγα ναυτικά χιλιόμετρα πιο δυτικά. 
Φωτογραφία από λιμάνι Αμμόχωστου 
Επίσης, πηγές όπως η έγκυρη αγγλική εφημερίδα Independent επιβεβαιώνουν ότι το πλοίο “C-Star” ανήκει στην ακροδεξιά οργάνωση με το όνομα “Defend Europe”. 
Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας Independent, το πλοίο τους αγοράστηκε με συλλογή χρημάτων από την ακροδεξιά οργάνωση “Defend Europe” από το Djibouti. Στη συνέχεια περνώντας από τη Διώρυγα του Σουέζ συνελήφθησαν από τις Αιγυπτιακές αρχές λόγω του ότι έδωσαν ελλιπείς πληροφορίες, και αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. 
Η ακροδεξιά οργάνωση υποστηρίζει ότι θα εντοπίζει μετανάστες, θα τους «διασώζει» και θα τους παίρνει πίσω στην Λιβυή απ’όπου έρχονται, πράγμα που παραβιάζει τις ευρωπαικές νομοθεσίες αφού τους φέρνει σε άμεσο κίνδυνο, ή στον θάνατό τους. 
Εφημερίδα Independent για την άφιξη του αντιπροσφυγικού πλοίου “C-Star” στη Μεσόγειο εδώ: http://www.independent.co.uk/news/world/europe/anti-immigrant-ship-c-star-mediterranean-islamophobic-refugee-boats-ngos-stop-help-europe-suez-canal-a7857451.html
Ζωντανά η τοποθεσία του πλοίου: https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:33.938/centery:35.091/zoom:13