Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΆ ΠΑΚΈΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΉΛ ΣΕ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΏΝΕΙΣ ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΙΟΥΣ

Εδικά πακέτα για τουρίστες στα οποία ζεις προσομοιώσεις βομβιστικών επιθέσεων και μαθαίνεις πως να χρησιμοποιείς όπλα εναντίον Αράβων και συγκεκριμένα Παλαιστινίων, ξεφυτρώνουν συνεχώς σε όλο το Ισραήλ, αποκαλύπτει η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.

«Σταματήστε να το παίζετε πολιτικά ορθοί και ανοίξτε πυρ» ουρλιάζει ένας εκπαιδευτής σε τουρίστες από τον Χονγκ Κονγκ, που πληρώνουν 115 δολάρια (85 για τα παιδιά) για να μπορούν να πυροβολούν με αληθινά πυρά φωτογραφίες και κούκλες που αντιπροσωπεύουν Παλαιστίνιους.
Η Caliber 3, που λειτουργεί στον ισραηλινό οικισμό Γκους Ετζιόν στη Δυτική Όχθη, είναι μια από τις «πρωτοπόρες» εταιρείες, η οποία εκμεταλλεύτηκε τη νέα αγορά για τουρίστες. Σύντομα όμως εμφανίστηκαν τουλάχιστον έξι ανταγωνιστές σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Τα μαθήματα αποτελούν ένα συνδυασμό κρατικής προπαγάνδας και τουριστικής ατραξιόν ενώ οι εκπαιδευτές προέρχονται συνήθως από επίλεκτες δυνάμεις του Ισραηλινού στρατού – έχουν δηλαδή μεγάλη εμπειρία σε επιχειρήσεις καταστολής αλλά και μαζικών δολοφονιών αμάχων.
Τα τουριστικά πακέτα έχουν μετατραπεί σε μια Disneyland του θανάτου όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν αναμνηστικά T-Shirt, καπελάκια αλλά και αληθινά όπλα.
Στα πακέτα επιτρέπεται η συμμετοχή ακόμη και σε ανήλικα παιδιά 10 ετών που μαθαίνουν να χρησιμοποιούν αυτόματα όπλα, αναφέρει η Haaretz.israel training
Στο παρελθόν αρκετές ακόμη εταιρείες έχουν προσπαθήσει να εκμεταλευτούν για εμπορικούς σκοπούς τις σφαγές αμάχων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν τα T-shirt που κυκλοφορούσαν πριν από χρόνια στο Ισραήλ και έδειχναν σκίτσα με έγκυες παλαιστίνιες στο στόχαστρο ενός όπλου. Η λεζάντα έγραφε: Πυροβολείς έναν, σκοτώνεις δυο.
israel pregnant kills

ΠΗΓΗ