Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Νέο ντοκουμέντο: Κατάσχεση της μόνης κατοικίας συμπολίτη από την ΠάτραΝέο Ντοκουμέντο από τον Άνεμο Αντίστασης, αυτή τη φορά από την Πάτρα.

Επικοινώνησε μαζί μας ο κύριος Απόστολος Ζέρβας και μας κατήγγειλε ότι προχθές Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου επιδόθηκε στην μόνη κατοικία που έχει στην Πάτρα κατασχετήριο για οφειλή του στην εφορία ύψους 13.501€, όπως βλέπετε στην φωτογραφία.

Ακολουθούν σε δύο ακόμα φωτογραφίες η συνέχεια του κατασχετηρίου!Η κυβέρνηση Τσίπρα ετοιμάζεται να ξεσπιτώσει χιλιάδες οικογένειες, αφού μέσα σε λίγες μέρες έχουν δει το φως παρόμοιες περιπτώσεις κατασχέσεων, την ίδια ώρα που ο ψεύτης πρωθυπουργός μας διαβεβαιώνει τους ηλίθιους που τον πιστεύουν ακόμα ότι προστατεύεται η πρώτη κατοικία

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε και την συμβολή διαφόρων κρατικών λειτουργών που συνεργάζονται αγαστά με κυβέρνηση και δανειστές εις βάρος του απλού λαού.

Στο έγγραφο αναφέρονται, η δικαστική επιμελήτρια, τον υποδιευθυντή της ΔΟΥ, και κάποιον κύριο Καζάνη που μοστράρεται ως "εκτιμητής" της ακίνητης περιουσίας του κύριου Ζέρβα (αλήθεια με ποια ιδιότητα;;;), που αναλαμβάνουν τον ρόλο του δήμιου κατ' επιλογή!

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΙΑ!


Πηγή