Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ντροπή! Προσπαθούν να κλείσουν άρον άρον το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού


Την Τρίτη 29/5/2018 με ένα τηλεφώνημα από τη διοίκηση της Ελληνικόν ΑΕ (η εταιρία που διαχειρίζεται το χώρο του πρώην αεροδρομίου και ανοίκει στο ΤΑΙΠΕΔ) προς το καρδιολόγο Γιώργο Βήχα ανακοινώθηκε ότι το Ιατρείο πρέπει να κλείσει μέσα σ’ ένα μήνα.

Μια δομή με τεράστιο και αναγνωρισμένο στη χώρα και την Ευρώπη κοινωνικό έργο, με δεκάδες χιλιάδες ιατρικές επισκέψεις και παροχές φαρμακευτικών υλικών προς όλες τις εθελοντικές και πολλές κρατικές δομές υγείας της Ελλάδας, καλείται να εξαφανιστεί.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στα πλαίσια του τηλεφωνήματος έγιναν θετικότατα σχόλια για τη δράση του ΜΚΙΕ αλλά – βλέπετε – είναι μνημονιακή υποχρέωση να καθαρίσει ο χώρος.

Σαν δεν ντρέπονται αυτοί που παριστάνουν πως κυβερνούν. Αυτοί που πάτησαν στις πλάτες και των ανθρώπων του Ιατρείου για να στρογγυλοκαθίσουν στις καρέκλες μια δοτής από τη δικτατορία της ΕΕ «εξουσίας».

Απατώνται όμως αν πιστέψουν πως τα εγκλήματά τους θα μείνουν ατιμώρητα. Και αντίσταση θα συναντούν στις επιλογές τους και το τέλος τους που πλησιάζει θα είναι επώδυνο για αυτούς.

Το Μητροπολιτικό κοινωνικό Ιατρείο καλεί ήδη τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 31/5/2018 στις 20.00 για να παρθούν σχετικές αποφάσεις αντίστασης στην προσπάθεια κατάργησης του Ιατρείου.

iskra.gr