Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ο Αχιλλέας Μπέος ομιλητής σε συνέδριο για τα στημένα παιχνίδια

Στη χώρα γίνονται συνέδρια με ομιλητές. Σε ένα από τα συνέδρια που γίνονται, όπως πληροφορούμαστε από magnesianews.gr,
η θεματολογία αφορά τα στημένα παιχνίδια. Μάλιστα, όπως θα δείτε παρακάτω συνδιοργανώνεται και υποστηρίζεται από διεθνείς ενώσεις, ινστιτούτα, περιφέρειες κ.α.
Σε αυτό το συνέδριο θα είναι ομιλητής ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Για την ακρίβεια θα είναι «μεταξύ των Keynote Speakers». Ο Αχιλλέας Μπέος, όπως επίσης διαβάζουμε στο magnesianews.gr, «μέχρι πριν από λίγο χρονικό διάστημα ήταν εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Κοριόπολις, που συγκλόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε και αθωώθηκε, σε δεύτερο βαθμό».
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για το υπόλοιπο πρόγραμμα των εργασιών του συνεδρίου διαβάστε εδώ. Εμείς παραθέτουμε τους διοργανωτές και τη θεματολογία για να σας εμπνεύσουμε να το παρακολουθήσετε:
«Η Ένωση Σηματούχων Εταιρειών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο για την Συνθήκη Μακολέν για την καταπολέμηση των Χειραγωγημένων Αγώνων – CLEAN SPORTS www.cleansports.net – διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΑΚΟΛΕΝ (MACOLIN). ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ/Macolin Convention. IP, Sports and Commerce» στην Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο THE MET HOTEL.Το συνέδριο βρίσκεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Δικαίου και του Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας (EUINIP). Με την ευγενική συμμετοχή και υποστήριξη της ΕΑΝΔΑ και της ΕΑΝΔΙΘ και με την υποστήριξη του ISDE- LAW BUSINESS SCHOOL – ΙΣΠΑΝΙΑ».