Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Μια βραδιά αφιερωμένη στα άλογα, γαϊδουράκια και μουλάρια που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020- 8.00 μ.μ. στη Γαϊδουροχώρα στο Κορωπί, για μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην ενίσχυση του Ελληνικού Συλλόγου Προστασίας Ιπποειδών.

Έχοντας την πεποίθηση πως φορείς που έχουν κοινές επιδιώξεις και ανάλογη δράση πρέπει να συνεργάζονται και να αλληλοστηρίζονται, οργανώνουμε από κοινού μια ΙΠΠΟ-γιορτή! Μέσα στη νυχτερινή μαγεία του κτήματος, με όμορφη μουσική και ποτό, περιστοιχισμένοι από τα υπέροχα γαϊδουράκια, σας καλούμε να βοηθήσετε με την παρουσία σας την κοινή μας προσπάθεια, γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα άλογα και τα γαϊδούρια στην Ελλάδα.
Σας περιμένουμε στη Γαϊδουροχώρα, ένα χώρο πολύ φιλόξενο, με όμορφα σημεία για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το βραδινό τοπίο με αποστάσεις και ασφάλεια.
Από 20.00 έως αργά το βράδυ
Είσοδος 4.00€ με κρασί ή μπύρα
Ποτό από 2.00€
ΓΑΪΔΟΥΡΟΧΩΡΑ
19400 Κορωπί
Θέση Μπουρμπουτσάνα
(μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου & Μακεδονίας)
Τηλ. 6944 616160
donkeysland@gmail.com
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΕΔΩ
Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών (Ε.Σ.Π.Ι.), ιδρύθηκε το 2007, με σκοπό να προστατεύει και να περιθάλπει ιπποειδή από την κακομεταχείριση, την εγκατάλειψη και τον βασανισμό, να ελαφρύνει τον πόνο τους με φροντίδα και αγάπη και να ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες για την σωστή συμπεριφορά και αντιμετώπισή τους. Ιδιωτική πρωτοβουλία ανθρώπων της ιππασίας που η αγάπη τους για τα άλογα περίσσευε έκανε τον Ε.Σ.Π.Ι. τον πρώτο φιλοζωικό σύλλογο που περιθάλπει ιπποειδή στην Ελλάδα.” |
www.donkeyland.gr
www.greekhorseprotection.gr
ΠΗΓΗ: enallaktikos.gr