Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Μήπως οι νεοδημοκράτες είναι “φτιαγμένοι” από τη σκόνη του NOOR1;

Γράφει ο mitsos175
Οι γαλάζιοι απατεώνες πρώτα λένε τι ποσοστά θέλουν και μετά παραγγέλλουν δημοσκοπήσεις στα μέτρα τους. Είναι τόσο μαγειρεμένες και αναξιόπιστες, που κανείς δεν δίνει σημασία.

Αφού ρωτάνε τα τρολλ, την οικογένεια Δρακουλάκη, τα πλούσια αφεντικά της ΝΔ κατασκευάζουν δημοσκόπηση, τόσο μαϊμού που κρέμεται από τα δέντρα με μπανάνα στο χέρι.
Αν οι νεγιδοκράτες πιστεύουν πως θα ξαναβγούν, είναι πολύ “φτιαγμένοι” από τη σκόνη του NOOR1. Ας κάνουν εκλογές, να πάνε στο διάολο μια ώρα αρχύτερα. Δε θα σχολιάσω άλλο μούφες, δεν έχει καμία σημασία τι λένε.
Ο κόσμος είναι εξοργισμένος, το κλίμα έχει αλλάξει. Στον τουρισμό έγινε καταστροφή. Η χώρα όχι μόνο δεν ήταν ο ασφαλής προορισμός, όχι μόνο δεν σωθήκαμε, αλλά μας κατηγορούν πως μολύναμε τους τουρίστες διαλύοντας έτσι τις ελπίδες για ανάκαμψη των επομένων χρόνων! Τα πρόστιμα και τα προκλητικά ψέματα εναντίον του κόσμου θύμωσαν και απογοήτευσαν πολλούς από κείνους που ψήφισαν τη συμμορία.
Φυσικά υπάρχουν οι βολεμένοι, αυτοί που έφαγαν από τα αμέτρητα σκάνδαλα. Είναι όμως ελάχιστοι μπροστά σε αυτούς που έχασαν τη δουλειά τους, είδαν το μισθό τους να μειώνεται, καταστράφηκαν οικονομικά.
Η ΝΔ χαρίζει εκατομμύρια σε πλούσια παράσιτα ενώ στους υπόλοιπους, που είναι πλειοψηφία, όχι μόνο δεν δίνει το παραμικρό, αλλά τους κατακλέβει!
Ο ιός κάνει θραύση. Χωρίς τεστ (άλλο ένα μαγείρεμα αυτό) δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Εργαζόμενοι με μέτρια συμπτώματα πάνε στη δουλειά για να μην καταλήξουν άνεργοι. Τα αφεντικά ξεσάλωσαν και καταπατούν τα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα, μετατρέποντας τους εργαζόμενους σε δούλους.
Οι συνταξιούχοι βλέπουν τα κλεμμένα από τις συντάξεις να χαρίζονται στα πλούσια λαμόγια και οι άνεργοι έσπασαν κάθε ρεκόρ. Αν υπήρχαν ανεξάρτητα ΜΜΕ και πραγματικές εταιρείες δημοσκοπήσεων, ο Μητσοτάκης θα είχε ήδη πέσει. Όπως κι αν υπήρχε αντιπολίτευση. Γιατί χάρη στην αδράνεια των ρεφορμιστών οι απατεώνες και οι φασίστες αλωνίζουν.
Η κυβέρνηση απέτυχε σε όλους τους τομείς. Στην Οικονομία το δήθεν βιώσιμο χρέος εκτοξεύτηκε σε πρωτόγνωρα μεγέθη. Τα μυριάδες σκάνδαλα δημιούργησαν μεγαλύτερο έλλειμμα και ύφεση ρεκόρ. Ο κόσμος εξαθλιώνεται και η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο.
Στα εξωτερικά, η “απομονωμένη” γειτονική Τουρκία πήρε αυτό που ήθελε και το ερευνητικό της σκάφος σουλατσάρει μόνιμα σε όλη την περιοχή της ΑΟΖ που διεκδικεί η Ελλάδα. Ακόμα χειρότερα υπάρχει συμφωνία με την Τουρκία ελέω Γερμανίας, που δεν ξέρουμε καν τι λέει! Αν και μπορούμε να φανταστούμε πως αποφασίστηκε συνεκμετάλλευση την ίδια ώρα που ξεκινά μια νέα κούρσα εξοπλισμών με μεταχειρισμένα αεροσκάφη που θα μας χρεοκοπήσουν ακόμα μια φορά.
Στην παιδεία τα πράγματα είναι τραγικά. Οι μαθητές θα γίνουν άθελά τους οι νέοι φορείς του ιού, αφού στριμώχνονται στις αίθουσες κλουβιά χωρίς καθηγητές και καθαρίστριες.
Το Υπουργείο θέλει να βάλει κάμερες παντού. Ένα ριάλιτι στα σχολεία, για να βλέπουν όλοι τα χάλια της Παιδείας και να ευχαριστηθούν οι παρτουζιάρηδες παιδεραστές, όπου σε αυτούς, όπως και τους ψεκασμένους, η ΝΔ έχει διπλό ποσοστό και περισσότερο από το ΣΥΡΙΖΑ και τις άλλες αστικές συμμορίες.
Ο φασισμός, η τρομοκρατία, η λογοκρισία, η καταστολή, δεν κρύβουν την άθλια κατάσταση που μας έφερε η γαλάζια λαίλαπα και οι υπερκόμψοι απατεώνες. Ούτε την αγανάκτηση των πολλών.
Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας. Δεν μας τρομάζουν ούτε απειλές, ούτε ύβρεις ούτε μηνύσεις αθλίων καθαρμάτων, ψευτών και συκοφαντών.
Η ΝΔ θα συντριβεί όποτε κι αν γίνουν εκλογές. Όμως δεν πρέπει να περιμένουμε. Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Κάθε λεπτό καταστρέφουν και λεηλατούν ολονένα και περισσότερα. Άλλωστε και οι εκλογές μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους.
Το φθινόπωρο θα είναι θερμό. Σκοπός μας είναι να ρίξουμε τους απογόνους αποστατών, προδοτών, πλιατσικολόγων και δοσίλογων εγκληματιών. Να τσακίσουμε το φασισμό. Να σώσουμε όσο το δυνατό περισσότερα σπίτια συνανθρώπων μας από τα αρπακτικά.
Να περιορίζουμε την κλεψιά και να φυλάξουμε την Ελευθερία που απέμεινε. Να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Να τσακίσουμε το φασισμό ακόμα μια φορά.