Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ «ΚΛΑΣΣΙΚΑ» ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ…(1)

 

«Ο νεοναζισμός δεν είναι οι άλλοι. Οι μισητοί δολοφόνοι, που βρίσκουν όμως κατανόηση από τις διωκτικές αρχές λόγω μιας περίεργης αλλά όχι και ανεξήγητης συγγενικής ομοιότητος.

 Που τους έχουν συνηθίσει οι αρχές και οι κυβερνήσεις σαν μια πολιτική προέκτασή τους ή σαν μια επιτρεπτή αντίθεση, δίχως ιδιαίτερη σημασία που να προκαλεί ανησυχία», Μάνος Χατζιδάκις.

Σύσσωμος ο δημοκρατικός εσμός έπεσε με νύχια και με δόντια πάνω στο πολιτικό πτώμα της Χρυσής Αυγής. Μεγάλος ο διαγωνισμός για την στέψη του καλύτερου, του πλέον αυθεντικού αντιφασίστα. Νίκησε η δημοκρατίτσα μας ουρλιάζουν, κλείστε τους όλους φυλακή, σ’ ένα πραγματικό κρεσέντο υποκρισίας, που μοιάζει δίχως τέλος. Στο Προσκλητήριο της δημοκρατίας ήταν όλοι καλεσμένοι, αριστεροί, κομμουνιστές, δεξιοί, κεντρώοι, σοβαροί ακροδεξιοί, σοβαροί ακροαριστεροί, καθώς πρέπει αντεξουσιαστές. Τους αφιερώνουμε, λοιπόν, ορισμένα από τα καλύτερα «εικονογραφημένα κλασσικά» του αντιφασισμού και τους ευχόμαστε εις ανώτερα…

«Είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»…

«Άμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πώς να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Χρυσή Αυγή, έλεος, είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Πώς να σας το πω καθαρά, εδώ χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα», ανέφερε αρχικά ο Βύρων Πολύδωρας την 1-7-2013 στον Real.FM για να δεχθεί τη διευκρινιστική ερώτηση του δημοσιογράφου.

Μηχανοκίνητα αντιφασιστικά τάγματα εν κινήσει για την μεγάλη συνάντηση και τελική ενεργοποίηση του …συνταγματικού τόξου!!!

«Θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με τη Χρυσή Αυγή;» τον ρωτά τότε ο δημοσιογράφος και ο Βύρωνας ο Πολύδωρας απαντά: «Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για τη Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκατ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του συντάγματος της Βαϊμάρης. Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορίας του συνταγματικού δικαίου; Όσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, Γίνονται αυτά τα πράγματα; Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάστασή μας;». Αγράμματοι αντιφασίστες, στουρνάρια, καθυστερημένοι, ψωροευαίσθητοι, πες τα όλα Βύρωνα…

«Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί,
λέγεις να προσκυνήσω.
Κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου τον ίδιον κι αυτός μου αποκρίθηκε
να μην σε προσκυνήσω κι αν έρθεις κατ’ επάνω μου, ευθύς να πολεμήσω».

Στην συνέχεια η τότε κυβερνητική εκπρόσωπος, δεν πιστεύουμε να την ξεχάσατε, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου χαρακτήρισε «περίεργη» την δήλωση αυτή. Πράγματι. Μυστήρια δήλωση, αξιοπερίεργη, που να αποσκοπούσε άραγε, τι κρύβεται από πίσω;

«Εγώ είμαι Κολοκοτρώνης, και αναζητώ συνεννόηση με όλους τους εμπολέμους. Ο κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή, είναι η Τρόικα, είναι ο αργός θάνατος», διευκρίνησε ο Βύρωνας και πρόσθεσε: «Μιλάς με τον εχθρό και δεν θα μιλήσεις με ένα κόμμα με 1 εκατ. ψηφοφόρους;».

Και α και ου, γαμώ το ΔΝΤ. Δηλαδή σκέφθηκεν ο Πολύδωρος, ωρέ θα προσκυνήσωμεν ή θα τα βρούμε ακόμα και με τον Καραϊσκάκη κατά κόσμον Μπαρμπαρούση; Αξεπέραστε Πολύδωρα, πόσο μας λείπεις!!!

Λ.

ΠΗΓΗ: anarchypress.wordpress.com 

ΠΗΓΗ:https://ikariologos.gr