Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Παρακολουθούμε αδιανόητα σκηνικά από τους δικαστικούς λειτουργούς του “επιτελικού κράτους”

 

Του Γ. Γ.

Ο πρωτόγνωρος παραλογισμός, η αναβάθμιση σε επίπεδα Σίλα της γελοιότητας που αποπνέουν έγγραφα δικαστικών λειτουργών και η αποσιώπηση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ γεγονότων που ξεφεύγουν από κάθε λογική, υποδηλώνουν τι “σκοτεινές” και παράλληλα πόσο επικίνδυνες εποχές είναι αυτές που ζούμε.


Πραγματικά προβληματίζεσαι με ποιον τρόπο πρέπει να σχολιάσεις το περιεχόμενο του επίσημου εγγράφου που έχει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο twitter, -και παραθέτουμε στην αρχική φώτο- ο άγρια βασανισμένος από μπάτσους, στο κτίριο της ΓΑΔΑ Αρης Παπαζαχαρουδάκης.

Είναι γνωστή η περιπέτεια του νεαρού αναρχικού ο οποίος σύμφωνα με αναμφισβήτητες ιατρικές βεβαιώσεις “κακοποιήθηκε με τρόπο σαδιστικό”, από τους ένστολους υφιστάμενους του Χρυσοχοϊδη, γι’ αυτό είναι σε εξέλιξη ποινική δίωξη σε βάρος των μπάτσων-βασανιστών.

(Την εκτίμησή μου για το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, την έχω διατυπώσει. Και εδώ θέλω να θυμίσω κάτι στους νεότερους αναγνώστες/ιες μας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ασκείται δικαστική δίωξη.
Η υπόθεση των 16 συλληφθέντων της 3ης αντιφασιστικής μοτο-πορείας τον Σεπτέμβριο του 2012, που υποβλήθηκαν σε ακραία βασανιστήρια στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, αποτελεί ορόσημο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας. Είχε πάρει κι αυτή τον δρόμο της δικαστικής βασάνου με κατηγορούμενους τους ένστολους αλήτες βασανιστές.
Ξέρετε ποια ήταν η δικαστική ετυμηγορία όταν μετά από 7 ολόκληρα χρόνια έγινε η δίκη; Φρεσκάρουμε την μνήμη σας: Οι Μπάτσοι – βασανιστές απαλλάχτηκαν από τα εγκλήματά τους, και τα θύματά τους παραπέμφθηκαν να δικαστούν … γιατί βασανίστηκαν).

Η περίπτωση της γελοιότητας στην υπόθεση του Αρη Παπαζαχαρουδάκη, κραυγάζει!
Τι διάολο; Ο συγκεκριμένος δικαστικός λειτουργός παρουσιάζεται με το κληρονομικό χάρισμα που διέθετε ο μακαρίτης πια Πιτ Παπαδάκος που σαν μέντιουμ προέβλεπε τα μελλούμενα;
Προφανώς και ο ίδιος ο δικαστικός που σύνταξε το κείμενο που παρουσιάζει ο Αρης αντιλαμβάνεται τους λογικούς ακροβατισμούς του -για να το γράφουμε όσο πιο κομψά γίνετε- γι’ αυτό αιτιολογώντας την ανάγκη της παρακολούθησης των τηλεφωνικών συνομιλιών του αναρχικού επικαλείστε λόγους «εθνικής ασφάλειας» μια έκφραση που την τοποθετεί μέσα σε εισαγωγικά.

Τι επίσης πολύ τρελό είναι, κάτι που “βγάζει μάτι”, είναι ότι χαρακτηρίζει την πολιτική συλλογικότητα στην οποία ανήκει ο Αρης, την “ΜΑΣΟΒΚΑ” “Εγκληματική Οργάνωση”!
Από που προκύπτει αυτό; Καμιά δίκη δεν έχει γίνει, καμιά δικαστική απόφαση δεν έχει υπάρξει. Δικαστής είναι αυτός ή καφετζού;

Πιθανολογούμε ότι η αγωνίστρια δικηγόρος Αννυ Παπαρρούσου θα κάνει δήλωση και θα τοποθετηθεί νομικά στο θέμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι απίστευτα αυτά τα σκηνικά που παρακολουθούμε από τους λειτουργούς του επιτελικού κράτους.

ΠΗΓΗ: tsak-giorgis.blogspot.com 

ΠΗΓΗ:https://ikariologos.gr