Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Πρόωρη εικονική έξοδος στις αγορές, για να ξεχαστεί ο Μπαλτάκος και πολλά άλλα!


Σχόλιο του Σπύρου Γουδέβενου
Πρόωρη εικονική έξοδο στις αγορές, σχεδιάζει η κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με τους δανειστές. Συγκεκριμένα, ενώ μιλάγαμε για περιορισμένο δανεισμό, μόλις 2 δις, μέσω των αγορών, τον Ιούνιο, τώρα ο σχεδιασμός, μιλά για τέλη Απρίλη, όπως αναφέρει το Reuters...Άλλες πηγές, μιλάνε και για την επόμενη εβδομάδα, αφού οι άνθρωποι βιάζονται.....

Το ότι μιλάμε για εικονική έξοδο, είναι πασιφανές, όχι μόνο εξαιτίας του ποσού που θα ζητήσουμε, αλλά αφού, χθες ο ίδιος ο Στουρνάρας, μίλησε για πλήρη έξοδο στις αγορές το 2016. Αλλά μην τον πάρετε στα σοβαρά, ο Στουρνάρας μας έχει βάλει στις αγορές από το 2012!

Η Πολιτική θύελλα Μπαλτάκου, ξεπέρασε την θετική αύρα του κοινωνικού μερίσματος, και η κυβέρνηση σαν τον πνιγμένο, πιάνει να πιαστεί από οπουδήποτε! 

Στο τέλος θα πνιγεί, λέω, έτσι και αλλιώς, αλλά τα μάτια μας, και τα αυτιά μας να τα έχουμε ανοικτά, γιατί αυτό το πληγωμένο θηρίο, η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, είναι ικανή να καταφύγει σε ακρότητες εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων (των πραγματικών), αλλά και αγωνιζόμενων κοινωνικών ομάδων!

Πηγή:    

Σχόλιο Petropouli Ικαρίας: Το πράγμα πάει όμως ακόμα πιό μακρυά. Για να ξεχαστεί η αντίδραση στην ταφόπλακα που έβαλε το νέο μνημόνιο έσκασε μύτη  ο Μπαλτάκος. Για να ξεχαστεί ο Μπαλτάκος έσκασε μύτη η εικονική έξοδος στις αγορές. Για να ξεχάσουμε και την έξοδο στις αγορές (είπαμε να περνάει η ώρα αλλά όχι και με τέτοιες μ@λ@κίες !) έσκασε μύτη η αναβολή για το Φθινόπωρο της αξιολόγησης του success story, άρα και της εξόδου μας στις αγορές. Και για να ξεχάσουμε οριστικά την επιστροφή της ζωής μας στα χέρια μας, σκάει σαν βόμβα μπροστά μας καθημερινά η ακόλουθη αδιάσειστη (αν δεν την ξεκουμπήσουμε) πραγματικότητα: πραγματικότητα:

 

Τελικά μας έχουν για πολύ μα.........ς 

  Βγαίνουμε στης αγορές με 170 - κατι τις % του ΑΕΠ χρέος,
όταν πριν 4 χρόνια με 120 % του ΑΕΠ χρέος μας βγάλανε γιατί δεν ήταν βιώσιμο, τι δεν καταλαβαίνετε ? για να μην τρελαθούμε τελικά...