Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Γιορτή πίσω από τα κάγκελα από την συλλογικότητα "Το Μωβ"

ποιος: Γιορτή πίσω από τα κάγκελα από την συλλογικότητα "Το Μωβ"
πότε: 03/01/16 11:00
που:
μέρος:
άλλα: Το Μωβ οργανώνει και φέτος μια γιορτή για τις κρατούμενες αλλοδαπές του Ελληνικού, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού ANASA την Κυριακή 3 Ιανουαρίου

Το Μωβ οργανώνει και φέτος μια γιορτή για τις κρατούμενες αλλοδαπές του Ελληνικού, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού ANASA την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016, στις 11 π.μ.. Θα κόψουμε μια πίτα, θα παίξουμε μουσική και ευελπιστούμε να ενημερώσουμε τις κρατούμενες για τα δικαιώματά τους, όπως κάναμε και πέρυσι. Επίσης θα προσφέρουμε μικρή ανθρωπιστική βοήθεια, σε είδη προσωπικής υγιεινής. 

Οι κρατούμενες είναι 29, ενώ ο αριθμός αυξομειώνεται λίγο, όπως είπαν από την αστυνομική διεύθυνση. 

Όποια θέλει να προσφέρει είδη για την ανθρωπιστική βοήθεια, έχουμε ένα κουτί στο συνεργατικό φεμινιστικό καφενείο BEAVER στο Ρουφ, το οποίο βρίσκεται Βασιλείου του Μεγάλου 46 και Ανδρονίκου , τηλ. 211 2103540 http://beavercafe.blogspot.gr/Από Πειραιώς στρίβουμε δεξιά από το Μουσείο Μπενάκη και βρίσκουμε τη διεύθυνση. Το καφενείο είναι ανοιχτό κάθε μέρα 6-12 το απόγευμα. Οι προσφορές παρακαλούμε έως την και την 1η Ιανουαρίου.

Χρειάζονται: είδη προσωπικής υγιεινής, σερβιέτες, σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες-οδοντόβουρτσες, και συναφή, σε μικρές ατομικές συσκευασίες γιατί τα δώρα θα δοθούν σε ατομικές σακούλες.

Εναλλακτικά και ιδίως για προσφορά χρημάτων, τηλ. 6973035796.

Φεμινιστική συλλογικότητα "Το Μωβ"

ΠΗΓΗ