Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ!

Απειλή μεγάλη για την Κηφισιά η φήμη ότι ενδέχεται να φιλοξενηθούν σε ακατοίκητο ερείπιο μερικές δεκάδες ανήλικοι ορφανοί πρόσφυγες!
Όπως αναφέρει η  www.kifisianews.gr, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Πολιτείας, αρκετοί πολίτες της Κηφισιάς προσέτρεξαν στο κάλεσμα καταγγέλλοντας και  δηλώνοντας έμπλεοι οργής ότι θα αγωνιστούν με όλα τα μέσα για να προστατέψουν την αριστοκρατική φυσιογνωμία της πόλης που κινδυνεύει να υποβαθμιστεί από τα ορφανά.
Απειλή επίσης θεώρησαν την υπόθεση να συνυπάρξουν αυτά τα παιδιά των πολέμων και της δυστυχίας με τα δικά τους στα ίδια σχολεία, αφού όπως υποστήριξαν, αυτοί οι ρατσιστικοί μικρόνοες εγκέφαλοι, αυτά τα παιδιά, έχουν ζήσει πολέμους και δυστυχία που τα έχει μετατρέψει σε άγρια και κακά, κλέφτες και επικίνδυνους κακοποιούς! 
Δεν είναι δυνατόν η κοινωνία της Κηφισιάς να δημιουργήσει παρόμοιες δομές φιλοξενίας. Ενδεχομένως μια άλλη υποβαθμισμένη περιοχή, είπαν, αλλά η Κηφισιά ποτέ! 
Τόσο μίσος, τόσος φόβος, τόση απανθρωπιά…
ΟΙ «εξέχοντες» αυτοί κάτοικοι της Κηφισιάς με τις 50 υπογραφές που συνέλεξαν κατόρθωσαν να στείλουν για συζήτηση το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όταν πληροφορηθούμε την ημέρα της συζήτησης θα ενημερώσουμε … (εάν γίνει)* –  
Τα σχόλια δικά σας.
Στην αντίθετη κατεύθυνση η ​Ένωση Συλλόγων γονέων της Κηφισιάς καλωσορίζει τις δομές φιλοξενίας στην πόλη. Εδώ 


Δείτε επίσης:  

Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ