Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Η αντίσταση ως τρόπος ζωής!


Κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν αρκούνται στην... επανάσταση του πληκτρολογίου. Εχουν όραμα, στόχο και θετική προσδοκία. Η λευτεριά της πατρίδας, η δημοκρατία και η προκοπή δεν αποτελεί γι' αυτούς... αναλώσιμη επικοινωνιακή συνθηματολογία, αλλά σκοπό της ζωής τους. Δεν μένουν μόνον σε διαπιστώσεις, αναλύσεις και... κατάρες, αλλά αντιστέκονται στην πράξη! Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό...


Ο εξανδραποδισμός των ελλήνων πολιτών δεν είναι φαντασίωση κάποιων... λαϊκιστών, αλλά η οδυνηρή πραγματικότητα, που αποκρύπτεται από τα δελτία ειδήσεων των συστημικών ΜΜΕ. Και η ανατροπή αυτού του άθλιου καθεστώτος που εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας ξένης κατοχής, δεν πρόκειται να επέλθει με όρους... πολιτικής ορθότητας.

Υπό τις παρούσες συνθήκες,
"χρέος του κάθε έλληνα πολίτη είναι η αντίσταση, με οποιοδήποτε μέσο, για τη σωτηρία της χώρας, όπως επιτάσσει το άρθρο 120 του συντάγματος. Το διακύβευμα πλέον δεν είναι απλώς και μόνον η Δημοκρατία αλλά η ίδια η Πατρίδα. Με τη χώρα μας να βρίσκεται στο βωμό του θυσιαστηρίου για να εξυπηρετηθούν ξένα και αλλότρια συμφέροντα, οι μονομερείς ενέργειες από μέρους της για τη σωτηρία της δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση, αλλά επιβάλλονται ως πράξεις εθνικής κυριαρχίας. Χωρίς ελεύθερη πατρίδα δεν μπορεί να υπάρχει λαός, όπως χωρίς ελεύθερο λαό δεν μπορεί να υπάρχει δημοκρατία, δικαιοσύνη και ευημερία".

ΠΗΓΗ