Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ο ΣΚΑΪ μπερδεύει θαυμαστές του Γιώργου Σαμπάνη με θαυμαστές του Black Friday


Το πήραν προσωπικά όπως φαίνεται στο ΣΚΑΪ να αποδείξουν πως η Black Friday είναι μια τιτανοτεράστια, υπερμεγαλειώδης και φανταστικοσυγκλονιστική εμπειρία για τον τόπο, με το ρεπορτάζ του σταθμού να τονίζει σε όλους τους τόνους το πόσο σουξέ είχε η επιδημία shopping. Αυτός ο ζήλος είναι σίγουρα καλό πράγμα, αλλά φάλτσαρε λίγο στην περίπτωση του Mall του Αγίου Δημητρίου.

Μετά τα αλλεπάλληλα πλάνα με τους ευτυχισμένους καταναλωτές, η κάμερα μετά το 3.30 έχει γυρίσει στο εσωτερικό του Mall του Αγίου Δημητρίου. Εκατοντάδες κόσμου έχουν στοιβαχτεί στα μπαλκόνια και στο αίθριο σαν να περιμένουν κάτι, μια σκηνή είναι ήδη στημένη, οι όγκοι των ηχείων και των φώτων διακρίνονται πεντακάθαρα. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ.


Υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια μόνο πως εκτός από Μαύρη Παρασκευή έχει και μια προγραμματισμένη (τζάμπα) συναυλία εκεί με τον Γιώργο Σαμπάνη και τους Goin’ Through. Φυσικά αυτό αποκλείεται να σχετίζεται με τον κόσμο που έσκασε εκεί, ή ακόμη καλύτερα είναι εξακριβωμένο πως όλοι αυτοί έχουν ψωνίσει και κάτι, αποκλείεται να ήρθαν μόνο για το live.

Eυτυχώς που πήγε καλά η Black Friday και δεν είχαμε μια….Μαύρη Παρασκευή δηλαδή.