Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Η εξέλιξη του σαπρόφυτου Ζαχαριάδη: Από τους αμόρφωτους φοιτητές που πέθαιναν από μαγκάλια στην "δεδομένη" σφαγή στην Υεμένη



Επειδή δεν ξεχνάμε και παρ'οτι το άρθρο ειναι 'δυσεύρετο ' και το έχουν σβήσει, αυτά εγραφε ο Ζαχαριαδης το 2013 όταν πέθαναν οι φτωχοί φοιτητές στην Λάρισα ,απο αναθυμιασεις μαγκαλιού..

Φαινόταν πως ηταν 'Τζημερόπαιδο΄, αλλά το ανέδειξαν οι κομματικοί προστάτες του και ομοϊδεάτες του.
Το 2013, έλεγε:

"...Εν έτη 2013 έφτιαξαν ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι από κομμένο θερμοσίφωνα για να ψήνουν και να ζεσταίνονται σε κλειστό χώρο. Οι άνθρωποι αυτοί με βάση τις στατιστικές ανήκουν στο υψηλότερο μορφωτικό κλάσμα της ελληνικής κοινωνίας κι όμως αγνοούσαν τις συνέπειες μιας τέτοιας πράξης ή τις γνώριζαν εν μέρει και τις υποτίμησαν.
Η είδηση αποτελεί μια τραγική επιβεβαίωση ότι πληρώνουμε σαν κοινωνία με πολύ βαρύ τίμημα, πέρα από πολιτικά σφάλματα – εγκλήματα και άλλες ανεπάρκειες όπως η χαμηλή κοινωνική μας μόρφωση και η υποτίμηση της αίσθησης των πραγματικών κινδύνων..."

Χθες δικαιολογούσε την πώληση όπλων από την χώρα μας, στους φονιάδες Σαουδάράβες που αιματοκυλούν την Υεμένη, λέγοντας:

 Με απίστευτα κυνικό ύφος απάντησε ο κ.Ζαχαριάδης όταν ρωτήθηκε αν συμμερίζεται τις απόψεις του Νίκου Φίλη ότι πρέπει να ακυρωθεί η πώληση αμυντικού υλικού από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία για λόγους ιδεολογικούς και προκειμένου να μην συνεχιστεί η ανθρωπιστική καταστροφή που έχει πολλά θύματα μεταξύ των αμάχων. 

«Αναφορικά με τη διένεξη της Σαουδικής Αραβίας με την Υεμένη δεν πιστεύω ότι το ζήτημα αυτό λύνεται με το αν θα πουλήσουμε εμείς όπλα στη Σαουδική Αραβία» τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε: «Έτσι κι αλλιώς η κατάσταση αυτή υπάρχει πολύ πριν εμείς υπογράψουμε»! 

«Αν λοιπόν κάποιος μου έλεγε ότι αν δεν πουλήσουμε αυτές τις οβίδες και αυτά τα βλήματα θα υπάρξει ειρήνη στην περιοχή, θα το σκεφτόμουν κι εγώ διαφορετικά;» είπε κυνικά ο Κώστας Ζαχαριάδης.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ!!