Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Όλο και πιο κάτω ο Τατσόπουλος: Κατά της δικηγόρου που χτυπήθηκε


Εθισμένος στις προβοκατόρικες και σίγουρα ενδεικτικές των πιστεύω του, δηλώσεις φαίνεται ότι είναι τελευταία ο Πέτρος Τατσόπουλος,
ο οποίος μάλλον έχει βρει τον τρόπο να βρίσκεται στην επικαιρότητα, υπηρετώντας πλήρως το ρητό περί «κακής δημοσιότητας=δημοσιότητα».

Δείτε επίσης: Ο Τατσόπουλος είπε την Μποφίλιου «χαζοβιόλα» για να την προστατεύσει 

Δείτε επίσης: Ποιος τα βάζει με την Μποφίλιου: Νατάσσα μια χαζοβιόλα είσαι


Αφού εξαπέλυσε το μισογύνικο «εγώ» του θέλοντας να… δασκαλέψει τη χαζούλα Νατάσσα Μποφίλιου, ο πρώην βουλευτής αυτή τη φορά επιτέθηκε εναντίον μίας άλλη γυναίκας, η οποία μάλιστα είναι και τραυματίας. Της Αναστασίας Τσουκαλά, της δικηγόρου που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα, στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Δείτε επίσης: Η συγκινητική ανάρτηση της δικηγόρου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Στη συγκινητική ανάρτησή της, η δικηγόρος που νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έγραψε πως «ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Αλήθεια είναι αυτό. Μόνο που αυτή η δύναμη, αν δεν ταϊστεί από τους γύρω της, γίνεται αυτόνομη, σκληρή σαν το ατσάλι, εγκλωβισμένη στην εικόνα της».

Δείτε επίσης: Ποια είναι η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

Σε αυτό το μήνυμα ο Πέτρος Τατσόπουλος έκρινε ότι πρέπει να απαντήσει/σχολιάσει, κατηγορώντας το θύμα της επίθεσης που κρατάει ψηλά το φρόνημά του…