Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η ΝΔ έχει κάνει τη βλακεία επιστήμη - "Πανηγύρι" έστησαν οι χρήστες του twitter


Γράφει ο mitsos175.
Η ΝΔ έχει κάνει τη βλακεία επιστήμη. Αδιανόητες, γελοίεςαξιοθρήνητεςαπίστευτεςαπαράδεκτεςπαράλογεςαχαρακτήριστες... είναι λίγες μόνο από τις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν για να χαρακτηρίσουν τις αστειότητες της Σπυράκη, που σε μια προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα του τωρινού αρχηγού της ΝΔ τα έκανε ακόμα χειρότερα.

Σίγουρα δεν δουλεύει για το ΠΑΣΟΚ ή για τον ΣΥΡΙΖΑ; Την έκαψε τη ΝΔ μ' αυτό που ξεστόμισε. “Ο Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 που να ξέρει για τη δολοφονία του Λαμπράκη”. Έλα ντε! Αυτή τη χαζομάρα δεν τολμά να τη ξεστομίσει ούτε αδιάβαστοςμαθητής στο μάθημα της Ιστορίας, γιατί ξέρει πως θα πέσουν κάτω από τα γέλια οι συμμαθητές του.

Δηλαδή δεν χρειάζεται να ξέρουμε πχ τι έγινε το 1821. Γεννηθήκαμε όλοι μετά. Καλά, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πρόλαβαν το Β' Π.Π, αλλά οι υπόλοιποι ας τον ξεχάσουμε. Και οι νέοι δεν χρειάζονται Ιστορία.
Θα την λέει ο Άδωνης, που προφανώς κρύβει πολλά χρόνια από την πραγματική του ηλικία, αφού μιλά συνέχεια για τους Αρχαίους.

Όταν η Ιστορία ή η Αλήθεια δεν συμφέρει, τόσο το χειρότερο γι αυτήν. Ο Μητσοτάκης δεν είναι μόνο ανιστόρητος, είναι κανίβαλος. Η Δεξιάπάντοτε προσπαθούσε να παραχαράξει την Ιστορία. Γιατί δεν τη βόλευε. Αποσιωπούσε εγκλήματά της, συκοφαντούσε τους αντιπάλους, διαστρέβλωνε και διαστρεβλώνει τα γεγονότα.
Είναι αδίστακτοι. Δεν είναι απλά ψεύτες, τα ψέματα και οι ανοησίες που ξεστομίζουν δικαιολογούν εγκλήματα.
Υπάρχει ένας μόνο λόγος για να το κάνουν αυτό: Σκοπεύουν να τα επαναλάβουν.

Για να συνδυάσουμε αυτό που είπε ο Μητσοτάκης για το Λαμπράκη με αυτά που λέει για την ανομία. Σκοπεύει να αμολήσει τους φασίστες,τους παρακρατικούς να σκοτώνουν μαζί με τους μπάτσους. Το κάνουν συνέχεια. Όχι μόνο πριν τη χούντα των μπαμπάδων της Χρυσής Αυγής, αλλά και μετά στη μεταπολίτευση. Για να θυμηθούμε μερικά μόνο από τα εγκλήματα της Ν.Δ., παρακολουθώντας αυτό το βίντεο.

Να πούμε για τον Κουμή, την Κανελλοπούλου (1980), τον Καλτεζά, τον Τσουτσουβή (1985), τον Τεμπονέρα (1991), το Γρηγορόπουλο(2016)...
Σε κάθε τετραετία της ΝΔ δολοφονούνται άνθρωποι από το κράτος, το παρακράτος, και τους τραμπούκους εγκληματίες.
Να μην πούμε για τις άδικες συλλήψεις, όπως πχ αυτή του Σκυφτούλη, τους άγριους ξυλοδαρμούς (“ζαρντινιέρες”) την απίστευτη βία και καταστολή όλα αυτά τα χρόνια.

Ότι δεν συμφέρει τη ΝΔ ας το ξεχάσουμε. Κι επειδή η Ιστορία της είναι η Ιστορία της Ελληνικής Μαφίας, αναρωτιέμαι αν η επόμενη πρόταση του Κούλη θα είναι η απαγόρευση του μαθήματος και η αντικατάσταση των διδακτικών βιβλίων με τις πατσαβούρες, που πουλάει ο Άδωνης.

Κατά τα άλλα ο Κυριάκος έχει τρία (με το συμπάθιο) πτυχία. Τώρα ξέρομε πια τις σπουδές του: Πτυχιούχος με διδακτορικό στην ανθρωποφαγία, επίτιμος καθηγητής του ψέματος και πρύτανης της κλεψιάς.

Σαν επίλογος: Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι οι πιο αδίστακτοι που έχουν περάσει ποτέ από την πολιτική ζωή της Ελλάδας. Πολλά παλιοτόμαρα έχουν ταλανίσει αυτό τον τόπο, αλλά κανένας δεν ήταν σαν κι αυτούς. Δεν διστάζουν να πουλήσουν ακόμα και τους δικούς τους.

Ο Μπουτάρης πχ είναι νεοφιλελέ σκυλόψαρο, κολλητός της Ντόρας. Ήταν από αυτούς που ίδρυσαν τη "Δράση" του Στέφανου Μάνου, η οποία είχε στόχο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τον εργασιακό μεσαίωνα, την απόλυση δημοσίων υπαλλήλων, την απαλλαγή φόρων για τις πολυεθνικές με περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών – συνταξιούχων, την κατάργηση επιδομάτων κλπ. Ότι ακριβώς υπόσχεται η ΝΔ.
 Άλλωστε από τις “19 Ιανουαρίου 2017, το κόμμα προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, μετά από συνάντηση του προεδρείου του κόμματος με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη”. 

Κι όμως ο Μητσοτάκης απαρνείται το Μπουτάρη για να πάρει ψήφους από την ακροδεξιά, καθώς μόνο έτσι ελπίζει πως μπορεί να μειώσει την κατρακύλα της ΝΔ, η οποία χάνει και αυτή πολλούς ψηφοφόρους. Όλα αυτά δείχνουν το ποιόν του. Αν φέρεται έτσι στους φίλους πως θα φερθεί στους υπόλοιπους;
Οι καρχαρίες δεν έχουν φίλους; Μπορεί, ο Κούλης πάντως σίγουρα δεν έχει κανένα...

Και για να επανέλθουμε από εκεί που ξεκινήσαμε την ανάρτηση. Πάρτε μια γεύση με τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι χρήστες του twitter τις τελευταίες δηλώσεις Μητσοτάκη - Σπυράκη: