Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Αρνήθηκαν τη νοσηλεία σε 47χρονη πρόσφυγα και κατέληξε.Εξέγερση στη ΒΙ.ΑΛ. (Βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στη ΒΙΑΛ της Χίου που διήρκεσαν από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου έως σχεδόν το πρωί της Κυριακής του Πάσχας.

Σύμφωνα με το politishios.gr,αιτία των επεισοδίων, αποτέλεσε η είδηση του θανάτου 47χρονης Ιρακινής, που σκόρπισε φόβο και ανασφάλεια στους διαμένοντες της ΒΙ.ΑΛ. θεωρώντας ότι είναι ακάλυπτοι από υγειονομική περίθαλψη, αφού η άτυχη 47χρονη είχε παραπεμφθεί στο Νοσοκομείο Χίου σε εμπύρετη κατάσταση για να ελεγχθεί για κορωνοιό και είχε σταλεί πίσω στο hotspot, καταλήγοντας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Με δεδομένη την επιδημία του κοροναϊού αρκετοί διαμένοντες στη ΒΙΑΛ φοβήθηκαν ότι η αιτία θανάτου της γυναίκας ήταν η προσβολή από τον ιό, ωστόσο, οι αρχές υποστήριξαν ότι η γυναίκα που υποβλήθηκε σε εξετάσεις είχε αρνητικά αποτελέσματα και δεν νοσούσε.
Στη ΒΙΑΛ ξέσπασε εξέγερση με τα επεισόδια να κορυφώνονται και να γενικεύονται το βράδυ του Σαββάτου. Σημειώθηκαν και εκτεταμένες ζημιές αφού κάηκαν σκηνές, δυο αυτοκίνητα, η καντίνα που βρίσκονταν στο Κ.Υ.Τ., οικίσκοι,σκηνές που βρίσκονταν περιμετρικά της ΒΙΑΛ καθώς και οι φρουρές των Αστυνομικών.
Σ. Τ.
https://wp.me/pbGa27-k4r
INDEPENDENTNEWS