Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Ναζιστική Διαφθορά.

Γράφει ο mitsos175
“Ο Κ. Καλέμης, “Καθηγητής” (;) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και υπεύθυνος του υπουργείου Παιδείας για θέματα εκπαίδευσης προσφύγων (από το 2017), 
εξαπέλυσε ρατσιστική επίθεση, μέσω twitter, στον Γιάννη Αντετοκούμπο (με αφορμή την συνέντευξή του σε αμερικανικό δίκτυο, όπου, μεταξύ άλλων, επισημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα ρατσισμού στην Ελλάδα, με αφορμή όσα βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του) και τον αποκαλεί “μαϊμού” και “μαλάκα αράπη του κερατά””.
Είπε επίσης “Συριζοσκατά” και “Συριζομαλάκες” τους Ρεφορμιστές. Να τα λέμε όλα. Από το 2017 ήταν σε καίρια θέση. Ποιος κυβερνούσε το 2017; Κάτι ηλίθιοι που έστρωσαν το δρόμο στην ακροδεξιά χούντα του Μητσοτάκη.
Γιατί, αν κυβερνούσε ο Στάλιν, οι ρατσιστές δεν θα έχυναν το δηλητήριο τους, δεν θα ξερνούσαν τα αηδιαστικά τους ψέματα. Ο σύντροφος Ιωσήφ θα εξασφάλιζε μια πηγάδα για κάθε μπάσταρδο του Φριτς του Γκεσταπίτη.
Ο Αντετοκούμπο έχει απόλυτο δίκιο όταν λέει πως η Ελλάδα είναι χώρα για λευκούς. Πλούσιους λευκούς να προσθέσω. Ο Γιάννης βίωσε το ρατσισμό. Γι αυτό άλλωστε έφυγε. Δεν άντεχε. Και είπε ευγενικά μια μεγάλη αλήθεια.
Να πούμε επίσης σε κάποιο απατεώνα κομιστή δήθεν επιστολών του Ιησού, πως αχάριστος δεν είναι ο Αντετοκούμπο αλλά όλοι αυτοί που τον εκμεταλλεύτηκαν όταν έγινε διάσημος και που δεν τον βοήθησαν καθόλου, όσο ήταν φτωχός μετανάστης. Για να μην πω τις προσβολές που άκουσε και την άθλια συμπεριφορά από ναζί εγκληματίες. Κι αν ακούγαμε χρυσαλήτες, θα είχε πνιγεί στο Αιγαίο.
Πίσω από όλα αυτά κρύβεται το κόμπλεξ. Η ζήλια. Οι δεξιοί είναι άχρηστοι. Προχωράν με τη μέθοδο του σάλιαγκα: Γλείφοντας, σέρνοντας και με τα κέρατά τους. Όταν λοιπόν οι παπάριοι βλέπουν ένα μετανάστη να προκόβει μόνος του ξεκινώντας από το μηδέν, δεν αντέχουν.
1921, 31 Μαΐου έως 1η Ιουνίου: Όχλοι οπλισμένων λευκών επιτέθηκαν σε αφροαμερικανούς κατοίκους της περιοχής Greenwood στην Tulsa της Οκλαχόμα. Γιατί; Γιατί οι αφροαμερικανοί ήταν πλούσιοι, ήταν λόγω του πετρελαίου “η πλουσιότερη μαύρη κοινότητα στις ΗΠΑ, γνωστή ως Black Wall Street”.
Οι ρατσιστές βομβάρδισαν σπίτια μέχρι και με ιδιωτικά αεροπλάνα! Για πρώτη και ίσως μοναδική φορά στην Αμερικανική Ιστορία! Μετά βομβάρδιζαν άλλους λαούς.
300 νεκροί 800 τραυματίες 10.000 άστεγοι, εκατοντάδες συλληφθέντες από την Εθνοφρουρά, τους μπάτσους, που ήταν η Κου Κλουξ Κλαν χωρίς τις κουκούλες. Η πόλη ερείπια. Εκεί οδηγεί ο ρατσισμός και ο εμετός των αντιδραστικών. Είμαστε 100 χρόνια πίσω.
Με τέτοιους, αγαπητοί ρεφορμιστές, δεν μπορείτε να συζητήσετε. Οι τύποι, όσο γελοίοι είναι όταν δεν έχουν εξουσία (Άδωνις – Μπογδάνος – Πλεύρης κλπ), τόσο επικίνδυνοι γίνονται μόλις αποκτήσουν. Θα κάνουν ζημιά. Όσο μπορούν μεγαλύτερη. Και δεν καταλάβατε ακόμα γιατί ο κόσμος σας γύρισε την πλάτη. Γιατί, όσο είχατε την κουτάλα, τους ταΐζατε! Φιλάγατε τα φίδια για να σας δαγκώσουν.
Είχατε την ευκαιρία να βάλετε φυλακή τη χειρότερη εγκληματική οργάνωση που γνώρισε ο τόπος. Και τι κάνατε; Selfie με Κασίδες!
Την πολιτική τους εφαρμόσατε! Όταν σας είπαμε ΟΧΙ στα Μνημόνια, μας γράψατε στα τέτοια σας. Ακούστε τα τώρα από κείνους που τους φτιάξατε τη θέση.
Και βάλτε το όλοι καλά στο μυαλό σας. Ο φασισμός τσακίζεται και πρέπει να τσακιστεί. Αλλά χωρίς πολιτική που αποτρέπει πραγματικά το ρατσισμό δεν κάνουμε τίποτα. Χωρίς Αντίσταση από μας τους ίδιους οι ναζί θα αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο.
Ούτε μέρα δεν πρέπει να μείνει το απόβρασμα σε τέτοια θέση. Και εννοούμε ότι δεν έχει καμιά θέση στον εκπαιδευτικό κλάδο. Μας προσβάλει όλους. Το ότι αναγκάστηκε η κυβέρνηση να τον αποπέμπει από το συγκεκριμένο πόστο είναι ημίμετρο.
Δεν μπορεί να θεωρηθεί δάσκαλος αυτός ο ρατσιστής. Τι σόι εκπαίδευση θα κάνει; Της σχολής Νταχάου;
Να απομακρυνθεί αμέσως.