Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Ειδήσεις χωρίς ιούς και με 0 λιπαρά.

 

Γράφει ο mitsos175
Προτάσεις, ώστε τα Κολέγια να διδάξουν ένα νέο μάθημα στα πλούσια στουρνάρια, που με τα λεφτά του μπαμπά θα φάνε λάχανο τους πτυχιούχους των Δημοσίων Πανεπιστημίων, έκανε το Υπουργείο SSkai και υπόλοιπων βόθρων.

Το μάθημα θα λέγεται “γλείψιμο υπερκομψων πισινών”, ενώ θα διαφέρει από το άλλα γλειψίματα της ίδιας περιοχής στο ότι θα γίνεται εξ αποστάσεως και δημόσια στα ΜΜΕ.

Χωρίς ρεύμα είναι πολλοί συνάνθρωποι μας, που δεν έχουν να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ. Καθώς είναι αύριο η τελευταία μέρα της τηλεκπαίδευσης για το 2020, η Καμερέως καλεί τα παιδάκια που δεν έχουν ηλεκτρικό στο σπίτι, να πληρώσουν οι άνεργοι γονείς τους το λογαριασμό, αλλιώς θα μείνουν από απουσίες!

Ο Μπακογιάννης από την άλλη στέλνει στους Αθηναίους τη λυπητερή για τα 800.000 φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Σε ερώτηση “γιατί ξόδεψε τόσα πολλά”, πηγές του ανεψιού ανέφεραν πως “ήταν μια συμβολική κίνηση”, καθώς το κόμμα του δημάρχου Αθηναίων άλλαξε τα φώτα στο Σύνταγμα. Και σε όλους τους Έλληνες.

“Όποιος κάνει ρεβεγιόν μαζί με άλλους θα συλλαμβάνεται αμέσως, ενώ θα πληρώνει τσουχτερό πρόστιμο για όλο το 2021”.

Αυτό το νόμο πρόκειται να φέρει ο Χρυσοχουντίδης παραμονή των Χριστουγέννων.
Κάλαντα, επισκέψεις και κάθε είδους έξοδος από το σπίτι απαγορεύεται τόνισε ο νέος Παττακός.

“Για το καλό μας” τα ΜΑΤ θα μπουκάρουν στα σπίτια μας, θα μας πλακώσουν στο ξύλο και θα μας κόβουν πρόστιμο.

Αν τυχόν δείτε ένα τύπο με σάκο βράδυ στο σαλόνι σας, μην καλέσετε τους μπάτσους. Αλλιώς ο διαρρήκτης θα φάει 300 ευρώ πρόστιμο, ενώ εσείς 3.000! Τι θα κλέψει άλλωστε; Τα γραμμάτια;

“Του χρόνου να σας βρουν τα Χριστούγεννα έξω από τα σπίτια σας”. Αυτή την όμορφη ευχή δίνουν οι τοκογλύφοι των τραπεζών στους απανταχού δανειολήπτες, οι οποίοι ανταποδίδουν με την τρυφερή και γεμάτη αγάπη ευχή “να πάτε, να συνουσιαστείτε”.

800% θα είναι το ποσοστό της κυβέρνησης του νέου Ηρώδη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το γκάλοπ μαγειρεύεται ήδη στα μαγειρεία των καναλιών. Θα φαγωθεί αντί για γαλοπούλα και χοιρινό, το οποίο φέτος θα απαγορευτεί καθώς αναμένονται εκτεταμένοι έλεγχοι από την αστυνομία σε τραπέζι, κρεβάτι και άλλα έπιπλα της οικίας μας.

“Καταζητείται ο Ιησούς, η Μαρία και ο Ιωσήφ. Πρόκειται για παράνομους μετανάστες που θα έρθουν στη χώρα χωρίς άδεια. Αφού δεν έχουν εμβολιαστεί, είναι φορείς του ιού” τονίζουν τα κυβερνητικά ΜΜΕ.

Η εταιρεία “Εκκλησία ΑΕ” ανακοίνωσε πως την περίοδο των εορτών τα μαγαζιά της θα είναι ανοικτά, αλλά μόνο για Έλληνες.

Εκτός από ταυτότητα η είσοδος στους ναούς για γλείψιμο κουταλιού και τζάμι εικόνας θα γίνεται με την επίδειξη της περικεφαλαίας από εθνικιστικό συλλαλητήριο. Οι παραβάτες θα αφορίζονται.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται να κάνει μερικά δώρα στον Τούρκο Σουλτάνο, ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις μας με την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Έτσι λέει να δώσει εκτός από το Αιγαίο, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Ήπειρο.

“Θα έδινα και την Κρήτη, αλλά έχω κτήματα εκεί και θα χάσω την επιδότηση για το λάδι” εκμυστηρεύτηκε σε υπουργό.

Όταν ο “καταλληλότερος” ρωτήθηκε για το “δώρο” που σκοπεύει να κάνει στους Έλληνες είπε πως θα έχουμε του χρόνου ένα ολοκαίνουριο Μνημόνιο, πολύ μεγαλύτερο από τα προηγούμενα.

Στο ρουφιάνο της γειτονιάς, που είναι ο βλάκας ο οποίος ψήφισε Μητσοτάκη ετοιμάζουμε δωράκι μια θηλιά, να πάει να κρεμαστεί από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου.

Γαλάζια αποβράσματα τοίχο τοίχο μη σας πετύχει η πλειοψηφία…

ΠΗΓΗ: tsak-giorgis.blogspot.com 

ΠΗΓΗ:https://ikariologos.gr