Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Οι “ευαισθησίες” του Κούγια

 

Πιθανόν κάποιος θα έπρεπε να συστήσει στον Α. Κούγια να μην προκαλεί με τις δηλώσεις του, γιατί την περασμένη φορά που το έκανε δεν εισέπραξε και τις καλύτερες αυθόρμητες λαϊκές αντιδράσεις,


(Ηταν τότε που σαν συνήγορος του δολοφόνου Κορκονέα, ισχυριζόταν ότι “ήταν θέλημα θεού” η σφαίρα που έριξε ό εντολέας του, ένα “γλυκό άτομο”, σύμφωνα με τον ίδιο, να “εξοστρακιστεί” και να δολοφονηθεί ο Αλέξης Γρηγορόπουλος).
Τώρα και αφού προηγουμένως μας είχε δηλώσει ότι από κάπου “εξοστρακίστηκε η κοκαΐνη και βρέθηκε στο τσαντάκι του εντολέα του, παρουσιάζεται σοκαρισμένος “για την διαπόμπευση του Νότη Σφακιανάνη”. Είναι γεγονός ότι ο κ. Κούγιας έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες, όταν υπερασπίζεται δολοφόνους, λαογδήτες, σαν τον μαυραγορίτη Ριχάρδο και χρυσαυγίτες.

Την ίδια στάση που κρατάει τώρα με την υπόθεση του αοιδού, είχε κρατήσει όταν είχε αναλάβει την νομική υπεράσπιση του πρώην χρυσαυγίτη Στάθη Μπούκουρα, τον οποίο παρουσίαζε σαν ένα άτομο με ιδιαίτερες ευαισθησίες, καλό οικογενειάρχη, υπόδειγμα πολίτη.

Ελιναι δε προδιαγεγραμμένο το φινάλε που θα έχει η “ατυχία”, που έτυχε στον παράνομα οπλοφόρο, κοκαϊνομανή, χρυσαυγίτη Νότη Σφακιανάκη, Σύντομα θα καταλήξει κι αυτός πεντακαθαρίδης.

ΠΗΓΗ: tsak-giorgis.blogspot.com 

ΠΗΓΗ:https://ikariologos.gr