Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Επειδή κάποια γαλάζια τρολλάκια φτύνουν εκεί που έγλειφαν

 

Γράφει ο mitsos175
Τα Νέα στις 3/6/2020 είχαν ένα άρθρο με τίτλο “Ξεσάλωσαν οι Έλληνες «τραμπ-αρίφες» που αποθεώνουν τον Ντόναλντ Τραμπ”.

“Βγήκαν παγανιά όλοι εκείνοι που στηρίζουν τον Τραμπ. Όχι γιατί έχει δίκιο, αλλά γιατί «χαίρονται» με την πολιτική του. Χαίρονται με τον ακραίο, ρατσιστικό, ομοφοβικό και ψεκασμένο λόγο του”.

“Όχι μόνο στις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες, που κανείς δεν ξέρει πλέον τι γίνεται, αλλά κι εδώ στην Ελλάδα.

Κυρίως στο ρινγκ του διαδικτύου όπου βγήκαν «παγανιά» διάφοροι απίθανοι τύποι, ψεκασμένοι, ακροδεξιοί, φανατικοί και άκρως προκλητικοί”.

“Τους αναγνωρίζουμε, μοιάζουν πολύ στους οπαδούς του Τραμπ, μόνο το μαλλί πορτοκαλί δεν έχουν βάψει.

Είναι ακροδεξιοί που θέλουν να συντρίψουν οποιαδήποτε φωνή αντίστασης. Ακόμη και υπερβολική φωνή που μπορεί να κάνει το άσπρο – μαύρο στο όνομα της πολιτικής ορθότητας.

Είναι και οι εγχώριοι ρατσιστές. Αυτοί που θεωρούν ότι η ελληνική φυλή είναι περιούσια και όλοι οι άλλοι βάρβαροι. Που λένε τον Ρομά «γύφτο», τον μετανάστη «λαθραίο», τον Αλβανό «τουρκόσπορο».

Είναι οι χρυσαυγίτες που αποθεώνουν τη ναζιστική ιδεολογία η οποία έχει βρει στέγη στη μάζα που στήριξε Τραμπ.

Είναι οι ομοφοβικοί, οι σεξιστές, όλοι όσοι έχουν γεννηθεί για να μισούν τη διαφορετικότητα”.

Μήπως (να προσθέσω) είναι οι ηλίθιοι που έκαναν τα εθνικιστικά καρναβάλια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου οι νεογιδοκράτες ήταν δίπλα τους;

Οι ίδιοι μαλάκες, αυτοί που υποστήριζαν φανατικά τον Τραμπάκουλα όλο αυτό τον καιρό; Και δεν είναι μόνο χρυσαλήτες. Ο Άδωνις που θα ψήφισε τον Τραμπ με τα δυο τα χέρια είναι στη ΝΔ.

“Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, θέσει το μονοπρόσωπο κόμμα του («Νέα Δεξιά») στην υπηρεσία του Τραμπ, και καταγγέλλει όσους κάθονται και βρίζουν τον Τραμπ επειδή λέει το αυτονόητο” μας πληροφορεί η Εφημερίδα των Συντακτών…

“Η εφημερίδα (Δημοκρατία) εμφανίζεται από την αρχή του χρόνου να προβάλλει ως υπόδειγμα και για τον ελληνικό συντηρητικό χώρο την υποψηφιότητα Τραμπ.

Τις σχετικές αναλύσεις υπογράφει ο Γιώργος Χαρβαλιάς, πρώην διευθυντής του «Εθνους» και από τον Οκτώβριο του 2010 σύμβουλος του τότε προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά σε θέματα επικοινωνίας και χάραξης στρατηγικής”.

“Ο μόνος που υποστηρίζει ευθέως και χωρίς κανένα δισταγμό τον Τραμπ και το αντιδραστικό του κήρυγμα στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή”.

Όμως μαζί με τους ναζί μασκαράδες ποιοι άλλοι καρνάβαλοι διαδήλωναν; Τα γαλάζια γίδια. Που μάλιστα μαζί με τους τράγους και τις θεούσες είχαν αποπειραθεί να εισβάλουν στη Βουλή!

Με ποιους λοιπόν έχουν σχέση οι υποστηρικτές του Τραμπ;

Ή νομίζουν τα τρολλάκια πως ξεχάσαμε;

Ορισμός Επανάστασης: Με τον όρο Επανάσταση χαρακτηρίζεται η ενέργεια του “επανίστασθαι” δηλαδή της γενικευμένης εξέγερσης που μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους είτε θρησκευτικούς, είτε εθνικούς, είτε πολιτικούς, ή ακόμα ο συνδυασμός και των παραπάνω, (π.χ. ιρανική επανάσταση) με απώτερο σκοπό είτε την επιβολή ενάντια του κατακτητή, είτε την ανατροπή του καθεστώτος. Έτσι υπό αυτή την αντίληψη ο όρος απαντάται ως “πολιτική επανάσταση” και ως “θρησκευτική επανάσταση”

Επίσης με τον ίδιο όρο χαρακτηρίζεται και κάθε θεμελιώδης μεταβολή που μπορεί να επέλθει στην επιστημονική γνώση και κατ΄ επέκταση σε ριζική μεταβολή μιας υπάρχουσας κατάστασης.

Ορισμός πραξικοπήματος: Πραξικόπημα, ή κίνημα (προπολεμική χρήση του όρου), ονομάζεται η βίαιη και αιφνιδιαστική συνωμοτική πράξη που έχει σκοπό τη μεταβολή του πολιτεύματος προς όφελος της πολιτικής και στρατιωτικής κάστας μιας χώρας. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι τα πραξικοπήματα έχουν σκοπό την εγκαθίδρυση ενός καθεστώτος και τον περιορισμό των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών.

Κατάλαβαν τώρα τις διαφορές;

ΠΗΓΗ: tsak-giorgis.blogspot.com 

ΠΗΓΗ:https://ikariologos.gr