Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Ο Πάνος Παπανικολάου για το …βουρ των παρατρεχάμενων στα εμβόλια (Βίντεο)

 

Είναι γνωστή η καταγγελία του ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, νευροχειρουργού Πάνου Παπανικολάου, για τις …υπερπηδήσεις των κυβερνητικών ”ημετέρων” και των κύκλων τους που έσπευσαν να εμβολιαστούν πριν από τους υγειονομικούς, αλλάζοντας με το έτσι θέλω την κανονισμένη σειρά. Επιστρατεύτηκε μάλιστα και …η συνέχεια του κράτους(!) για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Η υπόθεση, από ό,τι φαίνεται, έχει και συνέχεια. Μετά τη γελοιοποίηση από τις αναρτήσεις των φωτογραφιών – τροπαίων και την υποτιθέμενη οργή του Μαξίμου (οργή για τις φωτογραφίες, πάντως…), για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί νοσηλευτικού προσωπικού σε σειρά ολόκληρη νοσοκομείων της χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους κινδύνους που διατρέχουν οι -κατά τα άλλα χειροκροτούμενοι- μαχητές της πρώτης γραμμής. Διάσημοι εναντίον Μαχητών, σημειώσατε ένα. Η εκδίκηση των Αρίστων;

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Πάνος Παπανικολάου μιλάει για το θέμα που δημιουργήθηκε στο Δελτίο Ειδήσεων της 29ης/12/2020 του τηλεοπτικού καναλιού Kontra και στον Γιώργο Μελιγγώνη.

Μπορείτε να δείτε και εδώ, στο 10:48” του βίντεο, τον ΓΓ της ΟΕΝΓΕ να μιλάει στις 30/12/20 για το ίδιο θέμα στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη.

ΠΗΓΗ: pandiera.gr 

ΠΗΓΗ:https://ikariologos.gr