Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Κόσμος και νότες παντού – Ασφυκτικά γεμάτο για δύο μέρες (ΦΩΤΟ)

 

Και η δεύτερη μαζικότατη μέρα των εκδηλώσεων σηματοδοτεί και επισφραγίζει ότι πλέον το φεστιβάλ της ΚΝΕ στον Πειραιά και στον χώρο των Λιπασμάτων Δραπετσώνας καθιερώνεται ως ένα κορυφαίο γεγονός, ετήσιο μαχητικό ραντεβού για τους εργαζόμενους και την νεολαία της περιοχής που το αγκάλιασαν και φέτος σαν κάτι δικό τους!

Χιλιάδες άνθρωποι απλώθηκαν σε όλο το χώρο των Λιπασμάτων για να απολαύσουν τις συναυλίες, τις ωραίες στιγμές που συναντάς στα φεστιβάλ της ΚΝΕ και μένουν αξέχαστες.

1 / 6

Χιλιάδες νέοι αλλά και μεγαλύτεροι ξεσηκώθηκαν με τις ερμηνείες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Τραγούδησαν μαζί του ξανά και ξανά κάτω από τα σιλό των Λιπασμάτων.

Απολαυστικό και το μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία με τίτλο «ΤΡΑΒΕΡΣΟ», εμπνευσμένο από το Πολιτιστικό Στέκι Πειραιά της ΚΝΕ. Η Πολυξένη Καράκογλου ταξίδεψε τους παρευρισκομένους με τους στίχους του ποιητή.

1 / 5

Κι όλοι μαζί χόρεψαν με τα πρώτα λαϊκά και ρεμπέτικα ακούσματα.

Νωρίτερα πήραν μέρος στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

1 / 8

Επί δύο μέρες χιλιάδες νέοι και νέες γέμισαν τον χώρο των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα, γέμισαν το Φεστιβάλ της Τομεακής Οργάνωσης Πειραιά και των Κλαδικών Οργανώσεων της ΚΝΕ.

Πήραν μέρος στις συζητήσεις, περιηγήθηκαν στις εκθέσεις και τους πολυχώρους του Φεστιβάλ γέλασαν και τραγούδησαν στις συναυλίες και το stand up comedy, δημιούργησαν όμορφες, μαχητικές εικόνες.

ΠΗΓΗ: www.902.gr 

ΠΗΓΗ:https://ikariologos.gr