Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Μεγάλη Νίκη! Δυναμική συγκέντρωση έξω από τις 2 παράνομες καρκινογόνες κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο Παγκράτι, σύλληψη του ασυνείδητου ακριβοπληρωμένου κεραιάρχη και κράτησή του με την αυτόφωρη διαδικασία (φωτορεπορταζ)

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!
Πολύ δυναμική και μεγάλης σημασίας διαδήλωση έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου στις 11πμ, στην οδό Κόνωνος 95 στο Παγκράτι με συμμετοχή ενεργών κατοίκων και αρκετών μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Εκεί ασυνείδητος κάτοικος είχε τοποθετήσει στην ταράτσα του σπιτιού του 2 παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας (έναντι αδράς αμοιβής χιλιάδων ευρώ μηνιαίως) με αποτέλεσμα να ακτινοβολεί εγκληματικά και δίχως τύψεις εδώ και 10 χρόνια τους γείτονες.
Η συμπεριφορά του καθ’όλη την περίοδο ήταν προκλητική και τραμπούκικη και ήδη εναντίον του έχει σχηματισθεί δικογραφία για τις παράνομες κεραίες που διατηρεί.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συγκέντρωσής μας στο Παγκράτι, ο συγκεκριμένος κεραιάρχης αφού μας πέταξε αυγά(!!!), είχε το απύθμενο θράσος να καλέσει την αστυνομία για να μας συλλάβει.
Η κατάληξη: Η συγκέντρωση μεταφέρθηκε στο Α.Τ Παγκρατίου όπου του υποβάλαμε μήνυση για παράνομη ηλεκτροδότηση της κεραίας.
Μας υπέβαλε και αυτός μήνυση για ψευδή καταμήνυση, προκειμένου με τέτοια φτηνά τερτίπια να μας πτοήσει.
Όμως ο Εισαγγελέας υπηρεσίας είχε διαφορετική άποψη…
Διέταξε τη σύλληψή του και αφού απόψε θα περάσει τη νύχτα του στο κρατητήριο,αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου!
Η συγκεκριμένη δράση γειτονιάς, με τη δυναμική κινητοποίηση των κατοίκων μαζί με το Κίνημα Δεν Πληρώνω, την ασυμβίβαστη στάση μας μέσα και έξω από το αστυνομικό τμήμα, αλλά και η σύλληψη και σχηματισμός νέας δικογραφίας ενάντια στο ασυνείδητο κεραιάρχη, αποτελούν μια πολύ σημαντική ΝΙΚΗ στον αγώνα ενάντια στα αδηφάγα συμφέροντα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας οι οποίες μπροστά στον υπερπλουτισμό τους, λειτουργούν ανεξέλεγκτα, παράνομα και ως κράτος εν κράτει.
Ο αγώνας του Κινήματος Δεν Πληρώνω και σε αυτό το μέτωπο, θα συνεχιστεί με δυναμισμό και αυταπάρνηση!
ΕΞΩ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ-ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ