Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ 1ΜΑΗ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ
Ικαρία 18 Aπρίλη 2018

KΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Συνάδελφε Οικοδόμε, Άνεργε, Έλληνα και Μετανάστη
Το Συνδικάτο μας σε προσκαλεί στην ετήσια γενική συνέλευση την Κυριακή 22 Απρίλη και ώρα 8 μ.μ στην αίθουσα του Πετροπουλιού.
Συζητάμε, ενημερωνόμαστε, οργανώνουμε τα επόμενά μας βήματα γιατί :
* Η επίθεση κυβέρνησης - μεγαλοεργοδοσίας απέναντι στη ζωή μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και δίχως να έχει ημερομηνία λήξης. Τα προβλήματα, που βιώνει ο κλάδος των Κατασκευών και οι συνέπειες τους, συσσωρεύονται εδώ και πολλά χρόνια.
* Το ξήλωμα του δικαιώματος στην απεργία, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ψήφισε το Γενάρη με τη στήριξη της ΝΔ και των άλλων κομμάτων που προσκυνούν την ΕΕ και το κεφάλαιο, αποδεικνύει περίτρανα ότι η επίθεση θα συνεχιστεί και τα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.
* Δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι στις εξελίξεις που τρέχουν γρήγορα και τους κινδύνους των πολεμικών συγκρούσεων που συνεχώς πολλαπλασιάζονται
* Εμείς οι εργάτες πρέπει να δυναμώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την πάλη μας για την κατάργηση της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, που γεννάει φτώχεια, ανεργία, δυστυχία, πολέμους, προσφυγιά.
Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της Πρωτομαγιάτικης Απεργιακής Συγκέντρωσης στην πλατεία Χριστού Ραχών στις 12 το μεσημ.
Νωρίτερα στις 11 π.μ στον Εύδηλο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-φόρος τιμής στο Μνημείο των Εκτελεσμένων της Καισαριανής.
Μετά το πέρας της απεργιακής συγκέντρωσης καλούμε όλο τον Ικαριακό λαό στην συνεστίαση του Συνδικάτου μας στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Χριστού Ραχών
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.
ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ,
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ - ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος                         Ο Γραμματέας
Φανούρης Καρούτσος          Γιώργος Καλογερή