Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ε.Κ.ΣΑΜΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ 254/1935 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ - ΜΕΛΟΣ ΓΣΕΕ & ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 - 831ΟΟ - ΣΑΜΟΣ # ΤΗΛ: 2273027561 # FAX: 2273028440 # E-MAIL: eksamou@otenet.gr


Σάμος, 17 Απρίλη 2018

Οι ιμπεριαλιστές χύνουν το αίμα των λαών για τα κέρδη του κεφαλαίου

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες εναντίον των δύο συλληφθέντων

που συμμετείχαν στην αντιπολεμική συγκέντρωση

ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ από τον ΠΟΛΕΜΟ, από ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ως ο πιο πιστός υπηρέτης του κεφαλαίου, το καλύτερο «πλυντήριο» του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, αρωγός των μακελάρηδων του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από φόβο για την οργή και τις διαδηλώσεις του λαού, θέλοντας να δηλώσει πίστη σε μονοπώλια και ιμπεριαλιστές, καταστέλλει κάθε φωνή αντίστασης.

Κοροϊδεύει το λαό χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για τα δήθεν χημικά της Συρίας. Συμμετέχει στο βομβαρδισμό εναντίον της, αφήνοντας αμερικάνικα αεροπλάνα να φεύγουν από τη Σούδα. Υπογράφει συμφωνίες που εμπλέκουν βαθύτερα τη χώρα μας στο νέο έγκλημα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε., ενώ ταυτόχρονα εξαπολύει άγρια επίθεση με χημικά και γκλοπς σε διαδηλωτές που συμμετείχαν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο της Δευτέρας στην Αθήνα, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία και της συμμετοχής της χώρας μας σε αυτόν, από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) και μαθητές.

Με ψευδείς, ανυπόστατες, αλλά βαρύτατες κατηγορίες, έσυρε σε δίκη δύο νεαρούς διαδηλωτές και έστειλε στο νοσοκομείο μαθητές και σπουδαστές, υπερασπιζόμενη… το άγαλμα του πρώην προέδρου της Αμερικής Χ. Τρούμαν, ένα άγαλμα σύμβολο του αιματοβαμμένου αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Ο στόχος της να τρομοκρατήσει τη νεολαία, τους εργαζόμενους και το λαό για να μείνουν αμέτοχοι δείχνοντας ανοχή, ώστε ανενόχλητη από τη μια να ισοπεδώνει καθημερινά το λαό με αντιλαϊκούς νόμους και από την άλλη να συμμετέχει στον πόλεμο, για την ανάπτυξη και τα κέρδη του κεφαλαίου, σκορπώντας το θάνατο και εμπλέκοντας ακόμη περισσότερο τη χώρα μας, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Απαιτούμε την άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών για τους δύο διαδηλωτές που συνελήφθησαν και δικάζονται εκ νέου στις 25 Απρίλη.

Καλούμε την εργατική τάξη, τη νεολαία και το λαό των νησιών μας να ξεσηκωθούν και να δυναμώσουν την αντιιμπεριαλιστική πάλη. Τα σωματεία έχουν καθήκον προς τους εργαζόμενους και το λαό, να οργανώσουν τον αγώνα ακόμα πιο μαχητικά ΤΩΡΑ. Να εκφράσουν την καταδίκη τους στη βία της κυβέρνησης και στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΗ

στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Καρλοβάσου

Έξω η Ελλάδα από τον πόλεμο, από ΝΑΤΟ και Ε.Ε. - Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου - Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα - Καμιά αλλαγή συνόρων και κυριαρχικών δικαιωμάτων - Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες, σε όλους τους λαούς που χτυπιούνται από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο – Να σταματήσει τώρα η καταστολή και η βία της κυβέρνησης

Δυναμικά προετοιμάζουμε τις Απεργιακές Συγκεντρώσεις της ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΣΑΜΟΣ: 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο, στο Βαθύ

ΙΚΑΡΙΑ: 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Χριστού Ραχών