Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Ρόμπα η “”μαϊμουδιτσα της δημοσιογραφίας και ξεφτιλισμένος άντρας” -σύμφωνα με τον Π. Πολάκη- Δ. Καμπουράκης (Βίντεο)

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τους αναγνώστες μας που αισθάνονται αυτό το διαδικτυακό εγχείρημα του ιστότοπου μας και σαν δικό τους γι’ αυτό και συνεισφέρουν πληροφορίες για γεγονότα που μας διαφεύγουν, αλλά μας ενημερώνουν και για καταστάσεις που προηγήθηκαν και εμείς αγνοούμε.

Με ερέθισμα μια ανάρτηση που είχαμε κάνει πριν λίγες ώρες και στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόμαστε στο “γνωστό γαλάζιο παπαγαλάκι που λέγεται Δημήτρης Καμπουράκης”, (εμείς μόνο πολιτικούς χαρακτηρισμούς του αποδίδουμε, ενώ ο Π. Πολάκης ποιο πεζοδρομιακά τον αποκαλεί “μαϊμουδιτσα της δημοσιογραφίας και ξεφτιλισμένο άντρα”), αναγνώστρια μας έστειλε το παρακάτω βιντεάκι.
Είναι από μια περασμένη εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Δεν χρειάζεται να σας το περιγράψουμε. Είναι απόλαυση να παρακολουθείς σε ένα λεπτό να γίνεται ρόμπα ξεκούμπωτη, που θα έλεγε και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, αυτός που σήμερα παριστάνει τον “έγκυρο” δημοσιογράφο.
Υ.Γ: Θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι πάντα χαιρόμαστε να λαμβάνουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του blog μας.